Θριαμβευτική υποδοχή σε Πάτρα και Ιωάννινα για τον Κοιμώμενο Χαλεπά

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα οι παραστάσεις για το έργο του Άγγελου Ανδρεόπουλου «Κοιμώμενος Χαλεπάς ο σαλός άγιος»  σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Λιακόπουλου στην Πάτρα (θέατρο Αct) και στα Ιωάννινα (θέατρο Κύκλος).

Και στις δύο πόλεις οι θεατές κατέκλυσαν τις αίθουσες, οι οποίες γέμισαν ασφυκτικά με κόσμο που παρακολούθησε την παράσταση σε απόλυτη σιγή, χειροκροτώντας ξανά και ξανά τον Γιώργη Κοντοπόδη στο τέλος της παράστασης κι εκφράζοντάς του την πληθώρα συναισθημάτων που τους δημιούργησε.

Κάποιοι εξ’ αυτών δε, εξομολογήθηκαν, ότι παρακολουθούσαν την παράσταση για πολλοστή φορά καθώς τόσο στην Πάτρα όσο και στα Ιωάννινα ο Κοιμώμενος Χαλεπάς πραγματοποίησε παραστάσεις και την προηγούμενη σεζόν.

Επόμενη παράσταση στο θέατρο Αct, τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου στις 20:30, ενώ σύντομα θα βγει και η νέα ημερομηνία για το θέατρο Κύκλος στα Ιωάννινα καθώς και οι ημερομηνίες των υπολοίπων παραστάσεων σε επιλεγμένες πόλεις της Ελλάδος, που ήδη έχουν προσεγγίσει τους συντελεστές ζητώντας να πραγματοποιηθεί παράσταση στην πόλη τους.

Οι παραστάσεις για τον Κοιμώμενο Χαλεπά στην Αθήνα συνεχίζονται κανονικά κάθε Τετάρτη στις 20:30 στο θέατρο Αλκμήνη.

Προπώληση εισιτηρίων – θέατρο Act:

https://www.ticketservices.gr/event/periodeia-koimomenos-xalepas-o-salos-agios/?lang=el

 

Trailer της παράστασης (σε σκηνοθεσία Θάνου Αγγελή και δημιουργία Παντελή Κονσολάκη):

https://www.youtube.com/watch?v=S8b3VLgQiNs&t=4s