ΚΑΑΥ Αγίας Τριάδας, μια ελκυστική πρόταση για τους αξιωματικούς του στρατού.

 

Τα έργα ανακαίνισης για τη διαμονή και ψυχαγωγία των στελεχών των ενόπλων δυνάμεων στα ΚΑΑΥ Αγίας Τριάδας είναι πολλά και σημαντικά. Ο Διοικητής-Ταγματάχης (ΠΖ)  κ. Ανδρέας  Οικονόμου και τα στελέχη του προχώρησαν σε σημαντικές ανακατασκευές για να προσφέρουν ποιοτικές και σύγχρονες υπηρεσίες. 

Ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος κ. Χαράλαμπος Λαλούσης, νοιώθει ιδιαίτερα ικανοποιημένος για το σπουδαίο έργο που έγινε και κυρίως γιατί τα στελέχη του έχουν όσα τους αξίζουν. Τα συγχαρητήρια και οι παραινέσεις του για συνέχιση των προσπαθειών δεν αφήνουν κανένα  ασυγκίνητο. 

Η κοινωνική προσφορά των ενόπλων δυνάμεων είναι προτεραιότητα για την ηγεσία. Τα ΚΑΑΥ, σε όλη την Ελλάδα, είναι κοιτίδες πολιτισμού. Οι αξιωματικοί και οι οικογένειες τους έρχονται πιο κοντά και απολαμβάνουν υπηρεσίες υψηλοτάτου επιπέδου.  Οι νέες τεχνολογίες είναι σε πρώτο πλάνο και  οι φιλοξενούμενοι  τους αισθάνονται πάρα πολύ όμορφα. 

Τα προγράμματα τηρούνται και τα μενού εμπλουτίζονται και εναλλάσσονται. Όμορφες στιγμές ξεγνοιασιάς για τα στελέχη του Ελληνικού Στρατού.