«Καλοκαίρι στην πόλη 2024 – Άθληση & Δημιουργία»

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας συνεχίζει και φέτος, για 4η χρονιά, το πετυχημένο πρόγραμμα «Καλοκαίρι στην πόλη 2024 – Άθληση & Δημιουργία», για να προσφέρει δυνατότητα δημιουργικής απασχόλησης στα παιδιά τους καλοκαιρινούς μήνες και να διευκολύνει τους εργαζόμενους γονείς.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας  6 – 15 ετών (δηλαδή αυτών που φοίτησαν κατά το τρέχον σχολικό έτος από Α΄ Δημοτικού έως Γ΄ Γυμνασίου).

Σε ένα ευχάριστο και δημιουργικό περιβάλλον, με τη βοήθεια έμπειρων παιδαγωγών, καθηγητών φυσικής αγωγής, θεατρολόγων και μουσικών τα παιδιά θα περάσουν χαρούμενες μέρες, γεμάτες εμπειρίες, θα ξεκουράσουν το μυαλό τους, θα δημιουργήσουν νέους φίλους, θα γνωρίσουν την αξία της ομαδικότητας και της αλληλεγγύης, θα αναζωογονηθούν.

Drasthri;otites

Στα παιδιά θα παρέχεται δωρεάν ελαφρύ πρόγευμα, νερό και χυμός φρούτων.

 Περίοδος υλοποίησης – Αιτήσεις και δικαιολογητικά – Κόστος

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στα δημοτικά Κλειστά Γυμναστήρια «Νίκης 2ου Λυκείου» και «Μαρίας – Ελένης Κορδαλή», από 07:00π.μ. – 3:00μ.μ., σε τρεις (3) περιόδους:

HmerominiesΟι αιτήσεις ξεκινούν την Πέμπτη 30 – 05 – 2024 και λήγουν στις :

10 – 06 – 2024 για την Α΄ περίοδο

21 – 06 – 2024 για τη Β΄ περίοδο

08 – 07 – 2024 για τη Γ΄ περίοδο

Τα δικαιολογητικά εγγραφής είναι:

  • Αίτηση (διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του δήμου ή παρέχεται από την υπηρεσία)
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης τελευταίου εξαμήνου
  • Βεβαίωση εργοδότη και των δύο (2) γονέων
  • Ιατρική βεβαίωση από παιδίατρο
  • Πρόσφατος λογαριασμό ΔΕΚΟ ή κινητής τηλεφωνίας ή ιδιώτη παροχής ρεύματος ή μισθωτήριο συμβόλαιο ενοικίασης κατοικίας από τον οποίο να προκύπτει η διεύθυνση κατοικίας των γονέων

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο protocol@agiavarvara.grείτε με φυσική παρουσία στο Δημαρχείο (Αριστομένους 8), στο ισόγειο, γραφείο πρωτοκόλλου, από τις 8.00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ.

Το κόστος εγγραφής ανά παιδί είναι 25 ευρώ ανά περίοδο. Το ποσό πρέπει να προκαταβάλλεται

 Σημαντικές επισημάνσεις:

  • Η προσκόμιση όλων των δικαιολογητικών είναι απαραίτητη για την κατάθεση αίτησης. Δεν θα γίνονται δεκτές αιτήσεις με ελλιπή δικαιολογητικά.
  • Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Εφόσον οι αιτήσεις είναι υπεράριθμες θα προηγηθούν οι δημότες-κάτοικοι και τα παιδιά που εργάζονται και οι δύο γονείς.
  • Προϋπόθεση για την ολοκλήρωση των 3 περιόδων του προγράμματος είναι η ύπαρξη ικανού αριθμού συμμετοχών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 216.8099634 – 216.8099635  – 210.5442377

Σχετικά έγγραφα