Κανονικά θα λειτουργήσουν την Παρασκευή τα σχολεία στην Αττική – Κλειστά και την Παρασκευή τα σχολεία στην Ρόδο, Σύμη και Ζάκυνθο

Αύριο Παρασκευή θα λειτουργήσουν κανονικά όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλη την Αττική, καθώς εξασθενούν τα καιρικά φαινόμενα, σύμφωνα με τις τελευταίες μετεωρολογικές προβλέψεις

Σε κάθε περίπτωση, σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας, ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας θα παραμένει σε ετοιμότητα και πλήρη επαγρύπνηση για την ασφάλεια των πολιτών. Αντίστοιχο αίτημα για ετοιμότητα έχει διατυπωθεί και προς τις Πολιτικές Προστασίες των Δήμων της Αττικής.

Ενώ κλειστά θα παραμείνουν για μια ακόμα ημέρα όλα τα σχολεία της Ζακύνθου, με απόφαση του δημάρχου, Νικήτα Αρετάκη, εξαιτίας των προβλημάτων από την κακοκαιρία.

Ο κ. Αρετάκης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Τη διακοπή των μαθημάτων την Παρασκευή 27/01/2023 για προληπτικούς λόγους σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 2501/10/95-α απόφαση Αστυνομικής Δ/νσης Ζακύνθου στους Παιδικούς Σταθμούς και στο σύνολο των σχολείων της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ζακύνθου. Η υλοποίηση των μαθημάτων στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ζακύνθου θα γίνει με τηλεκπαίδυεση σύμφωνα με εισήγηση της Δ/νσης».

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο δήμαρχος Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης σε ανακοίνωσή του γράφει ότι αναστέλλεται αύριο η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων λόγω της κακοκαιρίας. Παρόμοια απόφαση εκδόθηκε και από τη δήμαρχο Σύμης, κ. Ελευθέριος Παπακαλοδούκας.

Ζάκυνθος: Κλειστά και την Παρασκευή τα σχολεία – ΑΠΕ-ΜΠΕ (amna.gr)