Καρναβάλια σε Μπελάδες στο Θέατρο Φαργκάνη – 19 & 26 Φεβρουαρίου 2023

Καρναβάλια σε Μπελάδες 

Καλώς ήρθατε σε ένα καρναβαλίστικο party διαφορετικό από όλα τα άλλα! Ετοιμαστείτε να γίνετε κομμάτι του πιο θεότρελου event στην ιστορία στις 19 και στις 26 Φεβρουαρίου στις 12:00!

-Ξυλοπόδαροι

-Ζογκλέρ

-Face painting

-Μπαλόνια

-Θεματικοί Γρίφοι Escape room

-Φαγητό

-Χορός

-Μία εντυπωσιακή καρναβαλίστικη παιδική θεατρική παράσταση!

Κι όλα αυτά; Σε ένα!

Στο Θέατρο Φαργκάνη, Αγίου Παντελεήμονος 10 στην Θεσσαλονίκη! Φέτος η καρδιά του παιδικού καρναβαλιού χτυπάει εκεί!

Ελάτε σε ένα μοναδικό carnival theater show όπου μικροί και μεγάλοι από το καρναβαλίστικο φουαγέ του Θεάτρου Φαργκάνη θα μπουν κατευθείαν στο πνεύμα του καρναβαλιού, με την δική τους μπαλονοκατασκευή, φωτογραφία με τον ΤρελοΚαπελά Ξυλοπόδαρο, λύνοντας μυστήριους γρίφους και χορεύοντας μέχρι τελικής πτώσης!

Πως όμως θα γεμίσουμε μπαταρίες για την μοναδική θεατρική παράσταση που μας περιμένει; Μέσα από το καρναβαλίστικο μενού του κυλικείου!

Μπαίνοντας στο θέατρο και λίγο πριν ξεκινήσει η παράσταση η προθέρμανση είναι απαραίτητη! Ετοιμαστείτε για έναν διαγωνισμό καλύτερου κουστουμιού και τότε τα φώτα σβήνουν, το τρίτο κουδούνι ακούγεται και οι «Ζογκλέρ σε Μπελάδες» ξεκινάνε την μαγευτική περιπέτειά τους! Να είστε όλοι εκεί!

*Μέσα στην τιμή του εισιτηρίου περιλαμβάνεται:

-Face painting

-Μπαλονοκατασκευή

-Δωρεάν συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες του party και στην θεατρική παράσταση

Διάρκεια: 3 ώρες

19 & 26 Φεβρουαρίου 2023

Ώρα Έναρξης: 12:00

Προπώληση Εισιτηρίων: 11€

Ταμείο: 13€

Θέατρο Φαργκάνη, Αγίου Παντελεήμονος 10, Θεσσαλονίκη

Παραγωγή Twimagination & Θέατρο Φαργκάνη

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 870 066

Link Προπώλησης: https://www.viva.gr/tickets/theater/children/tagfest/karnabalia-se-mpelades-carnival-party-kids-theater-pop-up-escape-room/

Trailer link: https://www.youtube.com/watch?v=2bnVMeZ7uyQ

Τελευταία Άρθρα

Πολιτικό

ΜέΡΑ 25 : Κάλεσμα για την Πανευρωπαϊκή Ημέρα Δράσεων για το δικαίωμα στη Στέγη. Στα πλαίσια του τριημέρου πανευρωπαϊκών δράσεων για το δικαίωμα στη στέγη, που οργανώνεται εδώ και χρόνια από τον European Action Coalition for the Right to Housing and to the City, τη φετεινή χρονιά επιλέξαμε να κάνουμε την κινητοποίηση στον Άρειο Πάγο. Οι λόγοι της επιλογής αυτής είναι κατανοητοί. Η δράση μας αυτή πέρα από τη διαμαρτυρία για την κατοχύρωση, από τον Άρειο Πάγο, της “νομιμότητας” των funds να υφαρπάζουν την περιουσία μας θα περιλαμβάνει και καλλιτεχνικό δρώμενο σχετικό με το θέμα της κινητοποίησης. Σε αυτά τα πλαίσια, η συμμετοχή σας θα δυναμώσει τη φωνή όλων μας για να σταματήσει η βαρβαρότητα των πλειστηριασμών και των εξώσεων, να κατοχυρωθεί το δικαίωμα στην αξιοπρεπή στέγαση, να πάψει η λεηλασία της ζωής μας. Ημέρα κινητοποίησης: Τετάρτη 29/3 ώρα 18.00 Τόπος: Άρειος Πάγος (Λεωφ. Αλεξάνδρας).Κινητοποίηση για την Πανευρωπαϊκή Ημέρα Δράσεων για το δικαίωμα στη Στέγη