Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 21 Ιανουαρίου 2024 στην Απόλυμενη πέτρα Ταξιάρχης, σε ένα χιονισμένο και μαγευτικό τοπίο.

Παρουσία του Προέδρου, Γιάννη Κουφίδη, των Αντιπροέδρων Α’ Στέλιο Χούτα, Β’ Δημήτρη Κρημνιανιώτη, του Γ.Γ. Θέμη Τσούφη, των μελών Δ.Σ.Γιάννη Αρζουμανίδη, Γαβανά Φίλιππο, Κλεάνθη Σπανό, Παναγιώτη Χλιάπα, Χρήστο Καπούλα, Απόστολο Ρόκο, Ελευθερία Χατζησταματίου, Γιώργο Χολογκούνη, Χρήστο Παπαγιάννη, Χρήστο Ρούζιο, στελεχών και συνεργατών του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής πραγματοποιήθηκε σε γιορτινό κλίμα η κοπή της πίτας, ενώ ακολούθησε γεύμα.

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κασσανδρείας και Πολυγύρου Νικόδημος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργος, o νεοεκλεγμένος Δήμαρχος Πολυγύρου Γιώργος Εμμανουήλ o δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος και ο Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής και Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος.

Τυχεροί αναδείχθηκαν ο Δήμαρχος Πολυγύρου Γιώργος Εμμανουήλ, το μέλος Δ.Σ. Ελευθερία Χατζησταματίου και η Διευθύντρια του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Δήμητρα Μήτκα. Στο Πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιάννης Κουφίδης, αναφέρθηκε στην αξία των συνεργασιών και συνεργειών που έχει καταφέρει και σταθερά επιδιώκει το παρόν Δ.Σ., στις νέες σημαντικές δράσεις που προγραμματίζονται, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους για τη συνεισφορά τους στις επιτυχίες του φορέα.

Τελευταία Άρθρα