Κυρ. Μητσοτάκης : “Δεν θα ξαναγυρίσουμε ποτέ μα ποτέ πίσω στις εποχές του 2015” Επίσκεψη σε εργοτάξιο Πατρών-Πύργου

“Το 2015 η χώρα παραλίγο να χρεοκοπήσει, θυμάστε τον πόνο αυτής της υπερδεκαετούς κρίσης. Ένας από τους λόγους που η κρίση παρατάθηκε τόσο αχρείαστα ήταν διότι κάποια στιγμή στη χώρα κυριάρχησε η άποψη ότι φυτρώνουν «λεφτόδεντρα» παντού και ότι μπορούμε να τάζουμε τα πάντα στους πάντες, χωρίς καμία κοστολόγηση. Και οι πολίτες τα πίστεψαν αυτά” είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας απόψε στον Πύργο Ηλείας, και αναφερόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε ότι “δεν θα ξαναγυρίσουμε ποτέ, μα ποτέ, πίσω σε αυτές τις εποχές” και έστειλε ένα σαφές μήνυμα για την σημασία των ευρωεκλογών και κατά της χαλαρής ψήφου:

“Δεν πρέπει να αφήσουμε σε αυτούς -οι οποίοι δεν άλλαξαν καθόλου, υιοθετούν την ίδια τοξικότητα, τον ίδιο λαϊκισμό, την ίδια προκλητικότητα ως προς αυτά τα οποία σας τάζουν- να ξαναπάρουν οποιαδήποτε δυναμική σε αυτές τις εκλογές. Διότι δεν πρέπει ποτέ να κυλήσουμε πίσω, να δώσουμε την εντύπωση ότι υπάρχει έστω και η παραμικρή περίπτωση να γυρίσουμε σε αυτά τα οποία αφήσαμε πίσω μας οριστικά” είπε ο κ.Μητσοτάκης.

Αναφερόμενος στο εκλογικό αποτέλεσμα είπε ότι το βράδυ της 9ης Ιουνίου δεν πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Νέα Δημοκρατία παραμένει η κυρίαρχη πολιτική δύναμη στον τόπο, “ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε με σεμνότητα, αναγνωρίζοντας τα λάθη μας, με σκληρή δουλειά, όπως το κάναμε πάντα μέχρι σήμερα, να αγωνιζόμαστε να κάνουμε τις ζωές σας καλύτερες. Να φέρουμε το βιοτικό επίπεδο της χώρας πιο κοντά στην Ευρώπη. Να συνεχίσουμε αυτή την πορεία την οποία έχουμε χαράξει”.

Επίσκεψη Κυρ. Μητσοτάκη σε εργοτάξιο του Οδικού Άξονα Πατρών-Πύργου

Το εργοτάξιο του οδικού άξονα Πατρών-Πύργου όπου τα έργα συνεχίζονται με γρήγορους ρυθμούς και εντός χρονοδιαγράμματος επισκέφθηκε το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στα Βραχνέικα Αχαΐας.

«Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος σε σχέση με την προηγούμενη φορά», επισήμανε ο πρωθυπουργός, ο οποίος ενημερώθηκε από τους υφυπουργούς Υποδομών και Μεταφορών Νίκο Ταχιάο και Χριστίνα Αλεξοπούλου και τον διευθύνοντα σύμβουλο του Ομίλου ΑΒΑΞ Κωνσταντίνο Μιτζάλη για την πορεία υλοποίησης των έργων, στα οποία απασχολούνται σήμερα περισσότεροι από 1.000 εργαζόμενοι.

30.5,2024