Κυρ. Μητσοτάκης: Μπορούμε να κάνουμε την Ελλάδα τον καλύτερο προορισμό στον κόσμο

Απτή απόδειξη της στρατηγικής απόφασης της κυβέρνησης να αναβαθμίσει το εγχώριο τουριστικό προιόν, αλλά και να επιμηκύνει την τουριστική περίοδο καθ όλη τη διάρκεια του έτους αποτελούν κατά τον πρωθυπουργό τα εγκαίνια του νέου τουριστικού resort «One & Only Aesthesis» στη Γλυφάδα.

«Το πιο σημαντικό είναι να δημιουργηθούν πολλές και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο του διεθνούς φήμης επενδυτή, Prem Watsa, για τη συνέπεια, που επιδεικνύει ως προς την τοποθέτηση κεφαλαίων στη χώρα μας.

«Θα πρέπει πιστεύω να σκεφτείτε, ενδεχομένως, την ανέγερση ενός αγάλματος προς τιμήν του «ανθεκτικού» επενδυτή. Διότι, αν υπήρξε ένας ανθεκτικός και υπομονετικός επενδυτής αυτός είναι σίγουρα ο Prem, ο οποίος έχει βρεθεί στην Ελλάδα και έχει δει την κακή αλλά και την καλή πλευρά της Ελλάδας.

Πίστεψε στην πρόοδο, τη σημαντική πρόοδο που σημειώθηκε επί κυβέρνησης Σαμαρά, αλλά επίσης έμεινε στην Ελλάδα στα πολύ δύσκολα χρόνια της προηγούμενης κυβέρνησης, του ΣΥΡΙΖΑ», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

23.10.2023