Κυρ. Μητσοτάκης: Να κλείσουμε την πόρτα στο χθες και να την ανοίξουμε διάπλατα στο μέλλον

Ομιλία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στο Αιγάλεω

Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες του Αιγάλεω και της Δυτικής Αθήνας, σας ευχαριστώ γι’ αυτή την εντυπωσιακή υποδοχή. Σας ανταποδίδω τη χαρά, τη συγκίνηση και τον ενθουσιασμό που δηλώνει σήμερα, εδώ, η παρουσία σας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη νεολαία μας, ένα θερμό χειροκρότημα για τις νέες και τους νέους της Νέας Δημοκρατίας και για τους πολλούς «διαχρονικούς» Οννεδίτες που είναι ανάμεσά μας. Η πρώτη μας μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση της Αττικής δε θα μπορούσε να γίνει αλλού παρά μόνο εδώ, στο Αιγάλεω, στην εκλογική μου περιφέρεια.

Συνάντησα κάποιους παλιούς φίλους μπαίνοντας. Ίσως θυμούνται ότι εδώ στο Αιγάλεω είχα κάνει την πρώτη μου πολιτική εμφάνιση ακριβώς πριν από 20 χρόνια, τον Απρίλιο του 2003. Από τότε με περιβάλλετε με την εμπιστοσύνη σας. Σας ευχαριστώ από καρδιάς.

Από τον Δυτικό Τομέα, λοιπόν, και από τους επτά Δήμους του, ξεκινώ τον αγώνα μας – δήμους τους οποίους γνωρίζω πολύ καλά, τους έχω περπατήσει εδώ και 20 χρόνια, την Αγία Βαρβάρα, τους Αγίους Αναργύρους, το Καματερό, το Αιγάλεω, το Ίλιον, το Περιστέρι, την Πετρούπολη, το Χαϊδάρι – ώστε εδώ η περιοχή να γίνει αφετηρία της νικηφόρας μας διαδρομής.

Αυτής που την 21η Μαΐου θα φέρει αυτό που προσδοκά όλη η χώρα, την αυτοδύναμη Ελλάδα και την αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία. Για να κλείσουμε οριστικά την πόρτα στο χθες και να την ανοίξουμε διάπλατα στο μέλλον. Όλη η Ελλάδα θα γίνει μπλε την 21η Μαΐου.

Βλέπω, φίλες και φίλοι, ότι ίσως έπρεπε να είχαμε επιλέξει άλλο χώρο, το κλειστό γήπεδο της πόλης δεν μας χωρά όλους. Στέλνει, ωστόσο, το ηχηρό μήνυμα, η Δυτική Αθήνα θα γίνει και αυτή γαλάζια, όπως στα γαλάζια θα ντυθεί από άκρη σε άκρη και όλη μας η πατρίδα.

Μπορείτε να δείτε όλη την ομιλία εδώ Ομιλία Κυριάκου Μητσοτάκη στο Αιγάλεω – YouTube