Του Κωνσταντίνου Μαντά “50 Χρόνια Τηλεόραση” από τις Εκδόσεις Κούρος

Οι Εκδόσεις Κούρος με εκδότη τον κ. Δημήτρη Φύκιρη, οι συνεργάτες μας κι εγώ προσωπικά, έχουμε την χαρά να σας παρουσιάσουμε το εξώφυλλο του βιβλίου:

με τίτλο “50 Χρόνια Τηλεόραση” του εξαίρετου συγγραφέα, Δημοσιογράφου, πρώην Τεχνικού Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Ειδήσεων της Ε.Τ. 2, Υπεύθυνο της Διεύθυνσης Ειδήσεων Ρ/Δ & Τ/Ο της Ε.Ρ.Τ., Καθηγητή Εργαστηρίων στην Ανωτέρα Σχολή Ηλεκτρονικών ΒΡΑΝΑ, και μέλος της Επιτροπής Πιστοποίησης του Υπουργείου Παιδείας και της Επιτροπής Αξιολόγησης νέων τμημάτων Ιδιωτικών ΙΕΚ στον ΟΕΕΚ,  κ. Κωνσταντίνου Μαντά, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου.

Το εξώφυλλο του Βιβλίου

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τις Εκδόσεις ΚΟΥΡΟΣ η συνεργασία αυτή!

Ο Κωνσταντίνος Μαντάς είναι ένας άνθρωπος ευγενικός, απλός και γνήσιος!

 

Η δύναμη του λόγου του, η έξοχη πένα του και το βαθύ συναίσθημα διακρίνονται από τις πρώτες σελίδες του έργου του!

Παρουσιάζει γεγονότα αληθινά τα οποία σημάδεψαν τη ζωή του, γνωριμίες με ανθρώπους που δεσμοί φιλίας τον δένουν μέχρι σήμερα, ιχνηλατεί μνήμες, αναλύει περιστατικά που τον έκαναν να χαμογελά και άλλα που τον έθλιβαν.

Πάνω από όλα όμως, ο συγγραφέας κάνει μία κατάθεση της ίδιας του της ψυχής!

 

Πρόκειται για ένα αριστουργηματικό βιβλίο με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από όλες τις ξεχωριστές στιγμές που βίωσε ο συγγραφέας και πραγματικά, όσες φορές και να το διαβάσεις δεν θα είναι ποτέ αρκετές!

 

Ευχαριστούμε θερμά την φιλόλογο των Εκδόσεων “ΚΟΥΡΟΣ” κ. Κωνσταντίνα Μακρή για την επιμέλεια και διόρθωση των κειμένων και την εικονογράφο μας κ. Στέλλα Μάντακα για το θαυμάσιο εξώφυλλο!

 

Το έργο θα διατίθεται από τις

Εκδόσεις “ΚΟΥΡΟΣ”

Πειραιώς 8 Αθήνα

Τηλ. 210 52 40 424

        693 22 14 777

Email:

kouros.books@gmail.com

www.kourosbooks.gr

 

Σταυρούλα Βενιέρη

Συγγραφέας – Κριτικός

Υπεύθυνη

Δημοσίων Σχέσεων

& Επικοινωνίας

Εκδόσεων “ΚΟΥΡΟΣ”

7.8.2022