Μίτσελ: «Μπορούσαμε μεγαλύτερο σκορ, ευχαριστούμε τον κόσμο»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα στη Λιβαδειά στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες των «ερυθρόλευκων», αλλά και στην παρουσία του κόσμου στην εκτός έδρας αναμέτρηση:

«Μας έδωσε χαρά αυτή η νίκη, καθώς πήραμε τους τρεις βαθμούς σε ένα ματς το οποίο έπρεπε να κερδίσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε δυναμικά, κάναμεΟ προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ

αρκετές ευκαιρίες και πιστεύω πως το σκορ είναι μικρό θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο με τις ευκαιρίες που είχαμε. Είχαμε λίγο το άγχος στην αρχή του αγώνα γιατί την Κυριακή κάναμε μία καλή εμφάνιση και δε θέλαμε να κάνουμε βήματα προς τα πίσω, θέλαμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, παρά τη βαθμολογική μας διαφορά με τον αντίπαλο έπρεπε να πραγματοποιήσουμε μία καλή εμφάνιση.

Ευχαριστώ, λοιπόν, τους παίκτες μου γιατί κατάλαβαν την ανάγκη της κατάκτησης των τριών βαθμών και έκαναν τα πάντα για να τους κατακτήσουν, σκόραραν ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο στο οποίο πραγματοποιήσαμε καλή εμφάνιση και έτσι κερδίσαμε το παιχνίδι. Επίσης ευχαριστούμε τον κόσμο γιατί ήταν και πάλι “παρών” και αυτό δείχνει την πίστη τους ότι έχουμε πιθανότητες για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

10.11.2022