ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ του Γιωργή Τσουρή, στο ΘΕΑΤΡΟ ΙΛΙΣΙΑ || ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ μέχρι 31 Μαρτίου

Μακριά από παιδιά του Γιωργή Τσουρή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ μέχρι 31 Μαρτίου

Το τελευταίο έργο του Γιωργή Τσουρή, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ, μετά από 2 SOLD OUT χρονιές και συνεχόμενες παρατάσεις, ολοκληρώνει την πορεία της στην Κεντρική Σκηνή του Θεάτρου Ιλίσια, στις 31 Μαρτίου.

Το έργο ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ, αποτελεί το κλείσιμο της δραματικής τριλογίας “Πατρική εστία – Οικογένεια”, μαζί με τα 170 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ και τον ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟ. Μιας τριλογίας που δημιουργήθηκε από τον θεατρικό οργανισμό MA NON TROPPO των Γιωργή Τσουρή και Βάλιας Παπακωνσταντίνου, που κλείνει φέτος δέκα χρόνια ενασχόλησης με την νεοελληνική δραματουργία. Τη σκηνοθεσία του έργου υπογράφει ο Γιώργος Παλούμπης.

Σε αυτό το τρίτο έργο, η Κωμωδία, το Δράμα και το Μυστήριο, συμπλέκονται εκ νέου, και αφηγούνται μια ιστορία γεμάτη ανατροπές, που οδηγεί τους χαρακτήρες στα όριά τους. Μια ιστορία για τον απλό, καθημερινό άνθρωπο που σε μια κρίσιμη μέρα, καλείται να συμφιλιώσει τον ενήλικο εαυτού του και το παιδί που άφησε πίσω του απροστάτευτο.

Λίγα λόγια για το έργο:

Μετά από μια τραυματική απώλεια, ο Τάσος και η σύζυγός του Όλγα εγκαταλείπουν το παλιό τους διαμέρισμα και μετακομίζουν στο νέο τους σπίτι. Καθώς προσπαθούν να προσαρμοστούν στην νέα πραγματικότητα, οι διαφωνίες και οι ανελέητες συγκρούσεις μεταξύ τους πυκνώνουν συνεχώς, και τα ψέματα που τους απομακρύνουν, βαθαίνουν όλο και πιο πολύ, ενώ στο σπίτι φιλοξενούν για λίγες μέρες και την ιδιόρρυθμη μητέρα του Τάσου. Ένας ξάδελφος και ένας διακοσμητής (interior designer), συμπληρώνουν τους χαρακτήρες αυτής της απρόσμενης αλλά και πολύ οικείας ιστορίας, στην οποία τίποτα δεν είναι αυτό που αρχικά φαίνεται. Το παρελθόν «εγκυμονεί» μυστικά που τσακίζουν και οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη, σαν μια οδυνηρή επιβεβαίωση ότι για να φτάσεις στην αλήθεια, πρέπει να «ματώσεις».

Οι κλειδωμένες πόρτες θα σπάσουν. Θ’ ανοίξουν για πάντα. Όπου και να τρέξεις όμως, όποιον δρόμο και να πάρεις, θα σε βγάλει πάλι στο παιδικό σου δωμάτιο…

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Συγγραφέας: Γιωργής Τσουρής Σκηνοθεσία: Γιώργος Παλούμπης Δραματουργική επεξεργασία: Βάλια Παπακωνσταντίνου – Φοίβος Ριμένας Βοηθός Σκηνοθέτης: Γιωργής Τσουρής Μουσική επιμέλεια / Βίντεο εγκατάσταση: Γιωργής Τσουρής Σκηνικά: Αρετή Μουστάκα Κοστούμια: Βασιλική Σύρμα Κίνηση: Βάλια Παπακωνσταντίνου Σχεδιασμός Φωτισμού: Σεμίνα Παπαλεξανδροπούλου

Φωτογραφίες: Ανδρέας Παπακωνσταντίνου

Επικοινωνία & Δημόσιες Σχέσεις: Όλγα Παυλάτου

Ηθοποιοί: Γιωργής Τσουρής, Ελεάνα Καφκαλά, Σταύρος Μαρκάλας, Κωνσταντίνος Ελματζίογλου

Στο ρόλο της Αλίκης η Χριστίνα Τσάφου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00 και Κυριακή στις 18:00

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ στο VIVA.gr κάντε κλικ ΕΔΩ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ του Γιωργή Τσουρή | Εισιτήρια online! | More.com

και στο ταμείο του θεάτρου τηλ. 2107210045

 

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΘΕΑΣΙΣ- ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΠΕ

Επιμέλεια – Οργάνωση: Νικηφόρος Βαλτινός

Θέατρο Ιλίσια

Παπαδιαμαντοπούλου 4, Ιλίσια, Αθήνα

Τηλ.: 2107210045