Με επιτυχία η συμμετοχή του Επιμελητηρίου στην 87η ΔΕΘ

Δυναμική παρουσία του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στην 87η ΔΕΘ, στηρίζοντας ενεργά την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη του τόπου και επιδοτώντας τη συμμετοχή των μελών του σε μια από τις σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις, που γίνονται στη χώρα.

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής συμμετείχε με εννέα (9) επιχειρήσεις – μέλη του, στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από 09 έως 17 Σεπτεμβρίου 2023, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) στο Περίπτερο 3 και στον εξωτερικό χώρο του περιπτέρου. Οι επιχειρήσεις ήταν :

  1. ΡΟΥΝΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ
  2. ΜΗΤΚΟΥ ΧΑΙΔΩ – ΜΠΙΖΟΥ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ, ΕΝΔΥΜΑΤΑ, ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ
  3. ΤΣΑΜΟΥΡΑ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ, ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΕΡΙΩΝ, ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΟΥ
  4. GEORGIADIS CANTEEN IKE – ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ
  5. RALCO ΑΕΒΕ – ΕΜΠΟΡΙΟ ΨΕΥΔΟΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ & ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ
  6. ΚΑΡΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ KARLAS ART WORLD – ΕΙΔΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ & ΧΟΜΠΥ (ΧΡΩΜΑΤΑ, ΠΙΝΕΛΑ, ΚΑΜΒΑΔΕΣ, ΨΗΦΙΔΩΤΑ ΞΥΛΟΓΛΥΠΤΙΚΗ, ΠΗΛΟΣ, ΧΑΡΑΚΤΙΚΗ κλπ)
  7. ΚΑΡΡΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ – ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΜΟΝΤΕΛΟΠΟΙΗΣΗ, ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ
  8. ΣΑΒΒΑΣ ΛΙΝΑΡΔΗΣ ΜΟΥΤΑΦΗ ΔΑΦΝΗ & ΣΙΑ ΟΕ – ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΛΑΙΩΝ
  9. ΡΟΥΖΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ LAVAKAMIN – ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ

Τα μέλη του Επιμελητηρίου, μέσα από το περίπτερό τους στην 87η ΔΕΘ κατά τη διάρκεια της έκθεσης, πρόβαλλαν και διαφήμιζαν την επιχείρηση και τα προϊόντα τους μέσω έντυπου διαφημιστικού υλικού ή δειγμάτων τους, ενώ παράλληλα μπορούσαν να  προβαίνουν σε πώλησή τους.

Κατά τα εγκαίνια του Περιπτέρου 2 της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιάννης Κουφίδης είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τα εκλεκτά προϊόντα της Χαλκιδικής στον Πρόεδρο της ΚΕΕΕ κ. Γιάννη Μασούτη και όλους τους επισήμους, που επισκέφθηκαν τα περίπτερα μας.

Στα εγκαίνια των περιπτέρων παρευρέθηκαν τα μέλη του ΔΣ, Μαυροφρύδη Βαρβάρα, Αρζουμανίδης Γιάννης και Ρούζιος Χρήστος

Η στήριξη των επιχειρήσεων για εξωστρέφεια και επικοινωνία είναι από τις βασικές αρχές και στόχους της παρούσας διοίκησης του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής.