ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ, ΑΠΟΛΑΥΣΑΜΕ ΣΤΙΣ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ! «ΑΝΤΙΚΡΙΣΤΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΩΣΤΑ ΧΑΤΖΗ!

Μια βραδιά που τα είχε όλα. Την υπέροχη καλλιτεχνική συνύπαρξη του Γιώργου Θεοφάνους με τον Κώστα Χατζή, την εξαιρετική Πέγκυ Ζήνα, ως Special guest, αλλά και την παρουσία των αξιόλογων τραγουδοποιών, Άκη Δείξιμου, Όλγας Βενετσιάνου και Νίκου Παπουτσή. Μια παράσταση τριών και πλέον ωρών που αποζημίωσε, με το παραπάνω, τους θεατές, που έσπευσαν να την απολαύσουν.

Η βραδιά άνοιξε με τον Γιώργο Θεοφάνους στο πιάνο, να καλωσορίζει το κοινό, με την συνοδεία των Δείξιμου, Βενετσιάνου και Παπουτσή, τραγουδώντας το κομμάτι «Αντικριστά», που αποτέλεσε και τον τίτλο της παράστασης. Οι τέσσερις τραγουδοποιοί ερμήνευσαν τραγούδια, των Αντώνη Ρέμου( «Έλα να με τελειώσεις», «Μα δεν τελειώσαμε», «Καρδιά μου μην ανησυχείς», «Σαν τον άνεμο»,) Ευρυδίκης («Πυξίδα»), Σάκη Ρουβά («Η καρδιά μου χτυπά»), Νατάσσας Θεοδωρίδου( «Φεγγάρι», «Κόκκινη γραμμή»), αλλά και των Πασχάλη Τερζή («Έχω μια αγάπη», Στα υπόγεια είναι η θέα»), Χρήστου Δάντη («Ένα τραγούδι ακόμη») και Άντζελας Δημητρίου («Κάνε στην άκρη»).

Τη σκυτάλη πήρε η Πέγκυ Ζήνα, ερμηνεύοντας μεγάλες της επιτυχίες («Νόημα», «Μη ρωτάτε», «Σου το ορκίζομαι»), κάνοντας το κοινό να υποκλιθεί στο ερμηνευτικό της ταλέντο και στην καθαρότητα της φωνής της.

Στο δεύτερο μέρος εμφανίστηκε ο Κώστας Χατζής, γνωρίζοντας την καθολική αποδοχή από το κοινό, που ξέσπασε σε χειροκροτήματα. Ποιος δεν ανέσυρε από το μυαλό του μνήμες, ακούγοντας τις μεγάλες επιτυχίες, «όταν κοιτάς από ψηλά» (ή «Από το αεροπλάνο»), «Κι ύστερα, κι ύστερα», «Δεν είμαι εγώ», «Ας ερχόσουν για λίγο». Εδώ να αναφέρουμε και την πολύ αξιόλογη παρουσία της κόρης του Κώστα Χατζή, Δανιέλλας, με την οποία ερμήνευσαν υπέροχα, τα τραγούδια, «Πάρε ένα κοχύλι από το Αιγαίο», «Η αγάπη όλα τα υπομένει», «Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει» και «Το κύμα».

Σπουδαίο ντουέτο ήταν και αυτό του Κώστα Χατζή με την Πέγκυ Ζήνα, που ερμήνευσαν τα κομμάτια «Χάσαμε», «Αντίο», «Κάθε που θα σουρουπώσει», «Ξέχασε με και προχώρα», «Πιάσε την κιθάρα σου Τσιγγάνε».

Η βραδιά έκλεισε με δύο «Σ αγαπώ», ένα του Αντώνη Ρέμου και ένα της Μαρινέλας εκφράζοντας έτσι την αγάπη των δύο μεγάλων πρωταγωνιστών (Θεοφάνους και Χατζή) για το κοινό. Συνολικά όλοι οι πρωταγωνιστές, με κυριότερο τον Γιώργο Θεοφάνους, τίμησαν τον εξαιρετικό τραγουδοποιό Κώστα Χατζή, ενώ και εκείνος ευχαριστούσε για την τιμή, με την σεμνότητα και την ταπεινότητα που αρμόζουν σε έναν τέτοιο καλλιτέχνη!

Ήταν μια βραδιά που θα την θυμόμαστε, τόσο για την αστείρευτη θέληση των πρωταγωνιστών, όσο για την εξαιρετική επιλογή μουσικών και κομματιών.

Πολλά μπράβο!

Γράφει ο Σπύρος Σταθάτος

Τελευταία Άρθρα