Μπαρτζώκας: «Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στους τελικούς»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την πρόκριση στους τελικούς και τόνισε την αναγκαιότητα να παραμείνουν συγκεντρωμένοι ενόψει των τελικών.

«Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στον Προμηθέα και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια γιατί έχουν τα παιχνίδια για την 3η θέση. Είναι μια ομάδα με επιθετικό ταλέντο και καλό προπονητή. Εμείς παίξαμε σε υψηλό επίπεδο σε όλη τη σειρά, ήμασταν σοβαροί, κερδίσαμε τα παιχνίδια με πολύ μεγάλες διαφορές, σκοράραμε και στα τρία πάνω από εκατό πόντους και γενικά δείχνουμε πως μετά το φάιναλ φορ είμαστε σε ένα καλό επίπεδο για την εποχή. Κάθε παίκτης μας ξέρει τον ρόλο του και τι χρειάζεται από εκείνον η ομάδα. Αυτή τη στιγμή πέρα από ατομικά στατιστικά, το ομαδικό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό όταν φτάνεις να κατακτήσεις τίτλους. Συγχαρητήρια και στην ομάδα μας που πέρασε με 3-0, κάνοντας καλές εμφανίσεις. Αυτό που μένει τώρα είναι να ετοιμαστούμε για το πρώτο ματς της σειράς των τελικών. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια για να κατακτήσουμε το πλεονέκτημα έδρας, το έχουμε και είναι σημαντικό να είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Ο κόουτς του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς, τόνισε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, έπαιξε μια καταπληκτική σειρά. Θεωρώ πως με τον τρόπο που έπαιξε μας σεβάστηκε, έπαιξε στο 100% και πήγαινε σε κάθε κατοχή. Εμείς ξέραμε ποια ομάδα είχαμε να αντιμετωπίσουμε, δεν καταφέραμε αυτό που είχαμε ως στόχο να είμαστε ανταγωνιστικοί και τουλάχιστον στο παιχνίδι της Πάτρας να μπορέσουμε διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Αυτή τη στιγμή έχουμε έναν μεγάλο στόχο, αναφέρομαι στους μικρούς τελικούς. Ήταν μια πολύ περίεργη χρονιά για την ομάδα. Αν στην αρχή της σεζόν μας έλεγαν πως ο Προμηθέας θα είναι τρίτος μπορεί κάποιοι να το θεωρούσαν φυσιολογικό, όμως, με αυτά που έγιναν φέτος νομίζω πως το να βγούμε 3οι θα είναι μεγάλη επιτυχία. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να κατακτήσουμε την 3η θέση. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό στους τελικούς».

5.6.2022