Νίκος Ανδρουλάκης: «Να τελειώσει το συντομότερο ο βάρβαρος πόλεμος»

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης παρέδωσε σήμερα την ιατροφαρμακευτική βοήθεια που συγκέντρωσε για τον ουκρανικό λαό το Κίνημα, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ΣΕΦ στο Φάληρο, όπου συλλέγεται η ανθρωπιστική βοήθεια από τις διπλωματικές αρχές της Ουκρανίας στη χώρα μας.

Από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του κόμματος και συγκεντρώθηκαν 3 τόνοι ιατροφαρμακευτικού υλικού, τροφίμων μακράς διάρκειας και ειδών πρώτης ανάγκης.

Ο Προέδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε:

«Αυτές τις ιδιαίτερες μέρες για τους ορθόδοξους Χριστιανούς απανταχού της γης, ο ομόδοξος ουκρανικός λαός ανεβαίνει το δικό του Γολγοθά. Μια παράνομη εισβολή και ένας βάρβαρος πόλεμος με χιλιάδες νεκρούς, εκατομμύρια πρόσφυγες, πρέπει να τελειώσει άμεσα. Εμείς το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε αυτές τις μέρες είναι να παραδώσουμε στις ουκρανικές διπλωματικές αρχές την ανθρωπιστική βοήθεια που συγκέντρωσαν τα μέλη και οι φίλοι μας σε όλη την Ελλάδα ως ένα δείγμα αλληλεγγύης και στήριξης του ουκρανικού λαού και της τραγικής περιπέτειας που βιώνει το τελευταίο διάστημα. Ευχή όλων μας είναι ο πόλεμος να τελειώσει το συντομότερο δυνατό».

20.4.2022