Νίκος Παπανδρέου: “μην παίζετε με την αξιοπρέπεια των περήφανων γηρατειών”

Ανάρτηση του Νίκου Παπανδρέου στα μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αναφορικά με το διάλογο που είχε ο Πρωθυπουργός με συνταξιούχο.

Αναφορικά με το διάλογο που είχε ο Πρωθυπουργός με συνταξιούχο που τον πλησίασε για να του πει ότι κάτι πρέπει να γίνει με τις συντάξεις πείνας που λαμβάνουν οι απόμαχοι της ζωής, ο πρωθυπουργός παραδέχθηκε ότι “δεν βγαίνει” ο μήνας με 540 ευρώ, αν έχει κανείς να πληρώσει ενοίκιο (άραγε, αν δεν έχει, βγαίνει;) και τη ρώτησε αν τη βοηθάει η Εκκλησία.

Ο Νίκος Παπανδρέου με ανάρτηση του στα μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης σχολίασε τα εξής:

“Kύριε Πρωθυπουργέ, δεν είναι ότι με 540 ευρώ το μήνα σύνταξη, “δε βγαίνει”, αν έχει κανείς να πληρώσει και ενοίκιο. Απλώς … “δε βγαίνει”!

Είναι ευχής έργον που υπάρχει η Εκκλησία με όποια βοήθεια μπορεί να παράσχει και στηρίζει και βοηθά με όλες τις δυνάμεις της. Eίμαστε ευγνώμονες. Αλλά δεν μπορεί να είναι αυτό η πρόταση του Πρωθυπουργού της χώρας. Η δουλειά σας είναι να μην χρειάζεται καμία τέτοια βοήθεια, κανένας απόμαχος της εργασίας. Για αυτό, μην παίζετε με την αξιοπρέπεια των περήφανων γηρατειών. Δεν είναι επαίτες. Όσο και αν προσπαθείτε να τους κάνετε…”