Ν. Ανδρουλάκης: Αυτοί που με προέτρεπαν να ενημερωθώ κρυφά, αρνούνται να ενημερωθούν θεσμικά

Δήλωση Νίκου Ανδρουλάκη στην εφημερίδα «Το Βήμα» και τη δημοσιογράφο Δήμητρα Κρουστάλλη :

«Mε καλούσαν επιτακτικά από τα τηλεπαράθυρα οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να ενημερωθώ παράνομα για τους λόγους της παρακολούθησής μου από πρόσωπα όπως ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, που κατόπιν δήλωνε ότι δεν ξέρει τίποτα για την υπόθεση εμπαίζοντάς με και περιφρονώντας τη νοημοσύνη ενός ολόκληρου λαού.

Εξαρχής, απέναντι σε αυτό το σοβαρό ζήτημα για την ποιότητα της Δημοκρατίας μας, η στάση μου ήταν θεσμική, προσφεύγοντας στη Δικαιοσύνη και τις Ανεξάρτητες Αρχές.

Τώρα, που οι έρευνες προχώρησαν από την αρμόδια ανεξάρτητη αρχή και ο επικεφαλής της ζητά να ενημερώσει τη Βουλή,  οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας μπλοκάρουν την επίσημη ενημέρωση, που θα διαφωτίσει τον ελληνικό λαό για όλες τις πτυχές αυτής της νοσηρής υπόθεσης, που εξέθεσε τη χώρα διεθνώς.

Τι ειρωνία! Αυτοί που με προέτρεπαν να ενημερωθώ κρυφά και στο αυτί, αρνούνται να ενημερωθούν θεσμικά και επίσημα από τον καθ’ ύλην αρμόδιο, κ. Ράμμο.

Αν το σχέδιο του κ. Μητσοτάκη είναι να φτάσει στις εθνικές εκλογές με τους πολίτες στο σκοτάδι, τότε δεν μιλάμε απλά για μια ενορχηστρωμένη επιχείρηση συγκάλυψης, αλλά για την ξεκάθαρη δήλωση ενοχής του».

Φωτό :Αρχείο

22.1.2023