Ν.Λ.Π: Γεύμα εργασίας με Ν. Κεραμέως και Θ. Πλεύρη

Φωτογραφία: Από αριστερά ο κύριος Τιμαγένης Χρήστος, ΤΙΜΑΓΕΝΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, η κυρία Πόπη Γιαννοπούλου, TECHNOMAR SHIPPING, ο κύριος Γιάννης Ποντικός, MARINE SUPPORT, η κυρία Δανάη Μπεζαντάκου, NAVIGATOR, ο Υπουργός Υγείας κύριος Θάνος Πλεύρης, ο κύριος Κωστής Φραγκούλης, FRANMAN και Πρόεδρος του PROPELLER CLUB, ο Πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιώς κύριος Γεώργιος Σπ. Αλεξανδράτος, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κυρία Νίκη Κεραμέως, η κυρία Ελένη Κορωνάκη, Δ. ΚΟΡΩΝΑΚΗ ΑΒΕΕ, ο Πρόξενος της Κοινοπολιτείας της Ντομίνικα κύριος Χρήστος Βαρδίκος, ο καπετάν Παναγιώτης Τσάκος, TSAKOS GROUP, και ο Δήμαρχος του Πειραιά κύριος Γιάννης Μώραλης.

Γράφει η Δημοσιογράφος Μαρία Σούρλα

Την Τρίτη 28 Μαρτίου 2023, στην Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά πραγματοποιήθηκε Γεύμα Εργασίας με επίτιμους καλεσμένους ομιλητές την κυρία Νίκη Κεραμέως, Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, και τον κύριο Θάνο Πλεύρη, Υπουργό Υγείας.

Πλήθος ναυτιλιακού κόσμου υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά κ. Γιώργος Σπ. Αλεξανδράτος.

Οι επίτιμοι ομιλητές εντυπωσίασαν τους εκλεκτούς καλεσμένους της Λέσχης με τις γνώσεις και πληροφορίες τους για τα θέματα που απασχολούνε την επικαιρότητα και όσα αφορούν το χαρτοφυλάκιο τους.

Στην συζήτηση καλύφθηκαν πτυχές και ζητήματα επικαιρότητας που αφορούν τα δύο βασικά αγαθά της ζωής, την υγεία και την παιδεία.

Οι ομιλητές δεν δίστασαν να απαντήσουν και σε καίριες ερωτήσεις των Μελών της Λέσχης.

Μεταξύ εκλεκτών προσκεκλημένων, παρέστησαν ανώτατοι εκπρόσωποι σημαντικών φορέων όπως ο Δήμαρχος Πειραιώς, κύριος Γιάννης Μώραλης, Πρόεδροι σημαντικών φορέων όπως ο Πρόεδρος του Ν.Ε.Ε. κ. Γιώργος Πατέρας, ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Ν.Μ.Α. κύριος Χαράλαμπος Σημαντώνης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Τραπεζικών κύριος Γιώργος Ξηραδάκης, ο Πρόεδρος του Προπέλλερ Πειραιά κύριος Κωστής Φραγκούλης, ο Πρόεδρος του ICC Hellas κύριος Νίκος Βερνίκος, και ο Πρόξενος της Κοινοπολιτείας της Ντομίνικα κύριος Χρήστος Βαρδίκος .

Στο κάλεσμα της αλληλοδικτύωσης των μελών και της στήριξής τους ως προς τη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιώς παρέστησαν και οι εκλεκτοί χορηγοί της εκδήλωσης, κατ’ αλφαβητική σειρά :

Ο κύριος Χρήστος Βαρδίκος και ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΤΟΜΙΝΙΚΑ, η κυρία Μαρία Κορωνάκη Μέλος του Δ.Σ. Της εταιρείας Δ. Κορωνάκη ΑΒΕΕ, ο κύριος Φραγκούλης Κωστής, CEO της FRANMAN και Πρόεδρος του PROPELLER CLUB, η κυρία Δανάη Μπεζαντάκου, CEO της NAVIGATOR και concept founder του YES Forum, ο κύριος Γιάννης Ποντικός CEO της MARINE SUPPORT, η κυρία Πόπη Γιαννοπούλου, Commercial Manager της TECHNOMAR SHIPPING, ο κύριος Χρήστος Τιμαγένης Δικηγόρος παρ΄ Αρείω Πάγω της ΤΙΜΑΓΕΝΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ

Βράβευση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κυρίας Νίκης Κεραμέως από την κυρία Ειρήνη Νοτιά και τον κύριο Γιάννη Ξυλά με αφορμή την στήριξη της στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα νεαρών μαθητών, Adopt A Ship. Το εν λόγω πρόγραμμα υλοποιεί η Project Connect και η κυρία Ειρήνη Νοτιά με την στήριξη πολλών πλοιοκτητών.

Οι δύο Υπουργοί βραβεύτηκαν από τον Πρόεδρο της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιώς κύριο Γεώργιο Σπ. Αλεξανδράτο μετά την γεμάτο πάθος ομιλία τους.