Ξεκινά το παζάρι βιβλίου και σας περιμένουμε με πολλά βιβλία σε απίστευτες τιμές

25ο ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ 2022
Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας περιμένουν στην πλατεία Κλαυθμώνος
 από τις 6 έως τις 29 Μαΐου 2022
Το 25ο Παζάρι Βιβλίου, που διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου (ΣΕΚΒ) και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών (ΠΟΕΒ), υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), επιστρέφει στην πλατεία ΚλαυθμώνοςΑνοίγει τις πύλες του ου, και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 29 Μαΐου 2022. Όπως κάθε χρόνο, οι βιβλιόφιλοι θα βρουν στο Παζάρι Βιβλίου χιλιάδες βιβλία για όλες τις αναγνωστικές προτιμήσεις και για όλες τις ηλικίες σε απίστευτες τιμές!

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ συμμετέχουν στο παζάρι και σας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσετε αξιόλογα βιβλία όλων των κατηγοριών και για όλες τις ηλικίες από μια μεγάλη ποικιλία.

Το 25ο Παζάρι Βιβλίου στην πλατεία Κλαυθμώνος λειτουργεί
από τη Δευτέρα έως την Κυριακή, από τις 9 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

Όσοι από εσάς δεν βρίσκεστε στην πρωτεύουσα και όσοι δεν θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε το 25ο Παζάρι Βιβλίου στην πλατεία Κλαυθμώνος μπορείτε να βρείτε τα παραπάνω βιβλία αλλά και πολλές ακόμα προσφορές μας σε μοναδικές τιμές στο eshop μας, καθώς και σε ενημερωμένα βιβλιοπωλεία.ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ