Οι αποχωρήσαντες από τον ΣΥΡΙΖΑ απαντούν στη σημερινή ανάρτηση του κ. Κασσελάκη….

Η ομάδα βουλευτών που αποχώρησαν  από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχολιάζουν μέσω «διαρροής» την σημερινή ανάρτηση του κ. Κασσελάκη:

«Η χυδαιότητα της σημερινής ανάρτησης του κ. Κασσελάκη επιβεβαιώνει την ορθότητα της επιλογής μας να αποχωρήσουμε από το κόμμα Κασσελάκη. Δεν έχουμε καμία διάθεση να ακολουθήσουμε τον δρόμο που ο ίδιος έχει επιλέξει για τον εαυτό του. Για άλλη μια φορά απαντά στην πολιτική κριτική με προσωπικές επιθέσεις.

Αν θέλει να κατανοήσει και τους υπόλοιπους πολιτικούς λόγους των μαζικών αποχωρήσεων χιλιάδων αγωνιστών από το κόμμα του, τον παραπέμπουμε στη χθεσινή δήλωση των μελών της Κεντρικής Επιτροπής, αλλά και στα δεκάδες άλλα κείμενα αποχωρήσεων που έχουν κατατεθεί τις τελευταίες ημέρες, λαμβάνοντας υπόψη μας το σοβαρό ενδεχόμενο να νομίζει οτι είναι «πουμαρό».

Η δική μας υποχρέωση είναι η επιλογή της ευθύνης και της ελπίδας: η μαχητική αντιπολίτευση απέναντι στην επικίνδυνη κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, κάτι που είναι φανερό ότι ο κ. Κασσελάκης αδυνατεί να υπηρετήσει.

Υ,Γ Σε καθε περιπτωση χρειαζεται πολυ θρασος ενας ανθρωπος που δεν εχει υπαρξει στην Αριστερά παρά μονο ως διεκδικητης ή κάτοχος καρεκλας να κανει μαθηματα ανιδιοτελειας σε ανθρωπους που εχουν δωσει πολιτικες και κοινωνικες μαχες επι πολλα χρονια στα κινηματα και στο κομμα χωρις καμια απολυτως καρέκλα».

24.11.2013