Δήμος Αλίμου: Ολοκαίνουργιο το προαύλιο του 9ου Δημοτικού Σχολείου

Δήμος Αλίμου

Εβδομάδα Δεκαπενταύγουστου, αλλά οι μηχανές του Δήμου Αλίμου δουλεύουν στο φουλ!”, όπως τονίζει.  Μάλιστα ενημερώνει ότι, μόλις ολοκληρώθηκαν και οι εργασίες για τη ριζική ανακαίνιση των γηπέδων και όλου του αύλειου χώρου στο 9ο Δημοτικό Σχολείο, που άλλαξε όψη!

Τα συνεργεία καθάρισαν, έξυσαν και εξομάλυναν την επιφάνεια του γηπέδου και της ασφάλτου σε όλο το προαύλιο του σχολείου και στη συνέχεια φτιάχτηκε εκ νέου το γήπεδο μπάσκετ, δημιουργήθηκε ένα νέο γήπεδο βόλεϊ και στρώθηκε με ειδικό δάπεδο και όλος ο υπόλοιπος αύλειος χώρος του σχολείου.

Χρησιμοποιήθηκε χυτό υλικό με χαλαζιακή άμμο για την κατασκευή του αντιολισθηρού – ελαστικού – χρωματιστού – αθλητικού τάπητα, με υψηλή αντοχή στο νερό, τον αέρα, τον πάγο, τη βροχή και τις ακτίνες UV.

Οι παραπάνω εργασίες έγιναν σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και με πιστοποίηση ITF & ISO 9001:2015.

«Το αποτέλεσμα: ένας πανέμορφος και πολύ ασφαλής χώρος για την άθληση και το παιχνίδι των παιδιών του Αλίμου!», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δήμος

12.8,2022