Ο «Γιος της Παπαρούνας» στην Κηφισιά.

Το νέο μυθιστόρημα του Δημήτρη και της Παυλίνας Κωνσταντάρα ( Εκδόσεις ΔΙΧΤΥ) «Ο Γιός της Παπαρούνας» θα παρουσιαστεί την Πέμπτη, 16 Μαρτίου, στις 19.00 στην Αίθουσα Δήμαρχος Β. Γκατσόπουλος του Δημαρχείου Κηφισιάς( Διονύσου και Μυρσίνης).

Ο συντονισμός της εκδήλωσης θα γίνει από τη δημοσιογράφο Νίνα Βλάχου. Θα μιλήσουν για το βιβλίο οι Δημήτρης, Λάμπρος και Παυλίνα Κωνσταντάρα και παρεμβάσεις θα γίνουν από την Εργοθεραπεύτρια/Ειδική Παιδαγωγό Γεωργία Τσάντουλα και την Επικοινωνιολόγο/Συγγραφέα Λίνα Σόρογκα. Θα προβληθεί ειδικό βίντεο.

Οι συγγραφείς, πατέρας και κόρη, έγραψαν ένα περιπετειώδες μυθιστόρημα, ένα ψυχολογικό θρίλερ, που κινείται ανάμεσα στην περιπέτεια, στο έγκλημα, στην υιοθεσία και στην κάθαρση.

 Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

H ιστορία της Μιράλ και του Αλέξη αρχίζει στην Παλαιστίνη του 1985, σ’ έναν οικισμό, στα περίχωρα της Γάζας, όπου επικρατούσαν συνθήκες φτώχειας και φόβου, με πολλά παιδιάνα έχουν βρεθεί μες στους δρόμους και στα ερείπια.Η Μιράλ έγινε πρόσφυγας και –αναγκαστικά– μετανάστριαστην Ελλάδα και ταυτόχρονα θύμα εκμετάλλευσης συμμοριών.Το μοναδικό πράγμα για το οποίο αποφάσισε στη ζωή της ήταννα κρατήσει και να γεννήσει το παιδί της, το οποίο εγκατέλειψεστο μαιευτήριο για να μην το καταδικάσει στην ίδια μοίρα.

“Ο γιος της Παπαρούνας” από τις Εκδόσεις Δίχτυ είναι διαθέσιμο στα Βιβλιοπωλείακαιonline. 

9.3.2023