Ο Δήμαρχος στην Αράχωβα καταγγέλλει ότι δέχεται απειλές

Την ώρα που παραμένει ανεξιχνίαστος ο φρικτός θάνατος του χάσκι με το όνομα Ολιβερ που έχει συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία, κάποιοι επιχειρούν να αποδώσουν τις ευθύνες του εγκλήματος στον γιο του δημάρχου Αράχωβας. Ομως, ο Γιάννης Σταθάς δεν έχει γιο.

Ο Δήμαρχος Αράχωβας μιλώντας στο Mega δήλωσε ότι δέχεται αλλεπάλληλα μηνύματα που τον στοχοποιούν κατηγορώντας τον ανύπαρκτο γιο του για την κακοποίηση και τον θάνατο του χάσκυ.

«Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι, οι Αρχές να κάνουν τη δουλειά τους, να μάθουμε τι έχει συμβεί για να παραμείνουμε κι εμείς ασφαλείς. Αυτή παραμένει η θέση και η δική μου», δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό.

Ο δήμαρχος Αράχωβας σημείωσε ότι δεν γνωρίζει τίποτα περισσότερο για την υπόθεση του Όλιβερ. «Μετά από 15 μέρες βλέπουμε ότι κανένας δεν ξέρει τι έχει συμβεί, εκτός από την  Αστυνομία που έχει πει αυτά που έχει πει, μέσω της εκπροσώπου Τύπου.

Λένε ότι το έκανε ο γιος μου, δεν έχω γιο. Αυτή η υπόθεση πρέπει να ξεκαθαρίσει. Γι’ αυτό έχουν γίνει και ενέργειες, έχει αναλάβει η εισαγγελία Αθηνών, ούτε καν η τοπική εισαγγελία. Η Αράχωβα είναι προορισμός και πρέπει να είναι ασφαλής προορισμός. Περιμένω λοιπόν τις αρχές να βγάλουν το πόρισμα. Εμείς παρά αυτά που λέγονται, ούτε έχει κινηθεί κανείς νομικά, ούτε έχει πει κάτι».

Σχετικά με το cancel Αράχωβα που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο διαδίκτυο, ο δήμαρχος της περιοχής, υπογράμμισε: «Μας προσβάλλουν, μας βρίζουν σαν χωριό. Προχθές ήρθαν έκαναν τη διαμαρτυρία τους οι φιλόζωοι, τους υποδέχθηκε μια αντιπροσωπεία και στο δημαρχείο. Όποιος σας έχει πει ότι γνωρίζει να πάει να το καταθέσει για να τελειώνουμε. Όποιος γνωρίζει κάτι να το πει και να βοηθήσει τις Αρχές.

Είμαστε ένας φιλόξενος τόπος, το Σάββατο ανοίγει το χιονοδρομικό μόνο για καφέ γιατί δεν έχει τόσο χιόνι. Συνεχίζεται η ζωή, πρέπει να δούμε μετά την υπόθεση αυτή, να κουβεντιάσουμε τη διαχείριση των αδέσποτων, έχουμε προτάσεις».

21.12.2023