Ο Δημήτρης Μπάσης για ένα μοναδικό live στο ARCH Club – Live Stage

Ο  Δημήτρης Μπάσης υποδέχεται τους Εκείνος κι Εκείνος σε μια μουσική παράσταση που τα έχει όλα: τραγούδια κορυφαίων δημιουργών, αυθεντική διασκέδαση, πάρτυ και νοσταλγία.

Ο Δημήτρης Μπάσης, φέτος συμπληρώνει 25 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας. Ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο από τραγούδια – επιτυχίες της προσωπικής του δισκογραφίας, κορυφαίες συνεργασίες, καθώς και πολυάριθμες live εμφανίσεις σε ξεχωριστά θέατρα και συναυλιακούς χώρους σε όλο τον κόσμο. Το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές ερμηνευτικές του ικανότητες, τον καθιστούν ως έναν από τους σημαντικότερους λαϊκούς ερμηνευτές της γενιάς του.

Μια συναυλία – αναδρομή από το χτες στο σήμερα, από τα “Χαμοπούλια” μέχρι το “Κάθε Μέρα”,  “Τ’ ανίκητα” και τις «Πύρινες Καρδιές» που «ντύνουν» μουσικά την άκρως επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά “Σασμός” .

Ο Δημήτρης Μπάσης για πρώτη φορά συναντιέται επί σκηνής με το συγκρότημα Εκείνος κι Εκείνος. Το αγαπημένο συγκρότημα που πρωταγωνίστησε στην δεκαετία του ’90 θα παρουσιάσει ένα μοναδικό στιγμιότυπο – γιορτής και νοσταλγίας – θυμίζοντας μας όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες όπως: «Χειμωνιάτικα Μπαρ», «Χρώματα», «το Πάθος», «Δεν θυμάσαι», «Είσαι Ό,τι Έχω», «Τα Λόγια Κομμάτια» κ.ά.

Μαζί τους η Kalliope, μία ερμηνεύτρια της νέας γενιάς η οποία μόλις κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο «Γιασεμάκι».

 ARCH CLUB – LIVE STAGE (ΕΧ Αρχιτεκτονική)

Ελασιδών 6, Γκάζι
ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Οι πόρτες ανοίγουν: 21:00
Εισιτήρια Καθήμενων:
ΖΩΝΗ Α (μπροστινά τραπέζια): 17€ ανά άτομο
ΖΩΝΗ Β: 14€ ανά άτομο
Εισιτήρια ορθίων: 12€

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, συνιστάται η επικοινωνία με το χώρο για κράτηση θέσεων.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 6983 803 547

3.1.2023