Ο Ιανουάριος ήταν μόνο η αρχή

Γράφει ο Δημήτρης Οικονόμου

Και τώρα καλούμαστε να τρέξουμε ακόμα πιο γρήγορα, ακόμα πιο δυνατά, ακόμα πιο αποφασιστικά. Όχι μόνοι μας οι υποψήφιοι βουλευτές, αλλά μαζί με τους φίλους και τα μέλη του κόμματος. Όπως ακριβώς, εδώ και αρκετά πλέον χρόνια, κρατήσαμε όρθια την παράταξη, έτσι σκοπεύουμε τώρα να την κάνουμε πιο δυνατή.

Καλούμαστε να εξαντλήσουμε όλες μας τις δυνάμεις σωματικές, ψυχικές και πνευματικές. Να προβάλλουμε τις θέσεις μας με σταράτες κουβέντες ώστε να πείσουμε την κάθε Ελληνίδα και τον κάθε Έλληνα να συμμετέχει στην κορυφαία δημοκρατική διαδικασία, τις εθνικές εκλογές. Και βέβαια να επιλέξει το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής που ποτέ δεν δείλιασε στα δύσκολα και απέδειξε ότι προκειμένου να υπερασπιστεί τις θέσεις του είναι έτοιμο να καταβάλλει το τίμημα, όσο βαρύ και αν είναι. Καλούμαστε να επιβεβαιώσουμε τις ιστορικές παρακαταθήκες του Κινήματος μας για να το οδηγήσουμε προς το μέλλον.

Προσωπικά σας διαβεβαιώνω είμαι έτοιμος να περπατήσω κάθε γειτονιά, κάθε πλατεία, κάθε δρόμο της Α Αθήνας για να συζητήσουμε τις προτάσεις μας, να ακούσω τις απόψεις σας και να βρούμε λύσεις.

Είμαι αποφασισμένος να δώσω αυτή την μάχη και τώρα και στα χρόνια που έρχονται και να την κερδίσουμε μαζί!

Δημήτρης Οικονόμου

1.2.2023