Ο ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΑΜΗΣ ΣΤΙΣ 15 KAI 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στο Baumstrasse

Δημήτρης Μαραμής

Επιστροφή

Πέμπτη 15 & Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου ώρα: 21:00

Θέατρο Baumstrasse

Σερβίων 8, (2ος όροφος), Βοτανικός

Ο συνθέτης Δημήτρης Μαραμής έρχεται unplugged στον θεατρικό χώρο του Baumstrasse στο Βοτανικό, για μία μουσική παράσταση με τραγούδια, μουσικές και λόγια με θέμα τον έρωτα, με ερμηνευτές τους ταλαντούχους Νίκο Κύρτσο και Μέλα Γεροφώτη, τη Στέλλα Τέμπρελη στο τσέλο και το συνθέτη στο πιάνο.

Οι τέσσερις καλλιτέχνες παρασύρονται επί σκηνής σε εξομολογήσεις σκοτεινών ερώτων, ανεκπλήρωτων πόθων κι ανείπωτων λόγων αγάπης, κρυμμένων μέσα στη μουσική του συνθέτη, διψώντας για εκείνο το τραγούδι που φτάνει μέσα στην ψυχή.

Θα ακουστούν τραγούδια του συνθέτη σε στίχους Μιχάλη Γκανά, Σωτήρη Τριβιζά και ποίηση των Κώστα Καρυωτάκη, Ναπολέοντα Λαπαθιώτη, Μαρίας Πολυδούρη, Τέλλου Άγρα, Federico Garcia Lorca και άλλων σημαντικών ποιητών και στιχουργών.

Ο Δημήτρης Μαραμής επιστρέφει στο υλικό της τραγουδοποιίας του, μετά από μία ιδιαίτερα παραγωγική περίοδο επτά χρόνων, η οποία απέδωσε τα μεγάλης έκτασης μουσικοθεατρικά έργα του: Ερωτόκριτος 2017 (Εθνική Λυρική Σκηνή), Στοιχειωμένοι 2019 (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών), Καπετάν Μιχάλης 2021 (Περιφέρεια Κρήτης/ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης) και Ελευθέριος Βενιζέλος 2023 (Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου Κρήτης).

Παραστάσεις:

Πέμπτη 15 & Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου, ώρα: 21:00

Baumstrasse, Σερβίων 8, (2ος όροφος), Βοτανικός, Αθήνα 10441

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε:

https://www.ticketservices.gr/event/dimitris-maramis-epistrofi/?lang=el

Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό: 15 ευρώ, Φοιτητικό: 12 ευρώ

 

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Αντώνης Κοκολάκης Εmail: kokolakispr@yahoo.gr και kokolakispr@gmail.com