Παγκόσμια διάκριση για τη διεθνούς φήμης hair artist Ιωάννα Τζάνη – Περού, τέχνη και κουλτούρα των Ίνκας!

Φωτό: Η Ιωάννα Τζάνη κατά τη διάρκεια του show της

Παγκόσμια διάκριση για τη διεθνούς φήμης hair artist Ιωάννα Τζάνη, που ήταν η επίτιμη καλεσμένη του Παγκόσμιου Διαγωνισμού Κομμωτικής στο Περού προβάλλοντας μέσα από την τέχνη της την κουλτούρα των Ίνκας!

Στα πλαίσια της διοργάνωσης του Παγκόσμιου Διαγωνισμού Κομμωτικής τέχνης, που διεξήχθη στο Περού της Λατινικής Αμερικής, η Ελληνίδα hair artist Ιωάννα Τζάνη ήταν κριτής και επίτιμη καλεσμένη της Δημάρχου της πόλης του Chiclayo κ. Janet Cubas Carranca και του Προέδρου της Ομοσπονδίας κομμωτών του Περού κ. Amaranto Olivos Angeles, από τον οποίο και έλαβε τιμητικό βραβείο για το εμπνευσμένο από την κουλτούρα των Ίνκας hairshow της. Στη νέα της εντυπωσιακή παρουσίαση κυριαρχούν τα έντονα χρώματα και τα τρισδιάστατα χτενίσματα, ενώ τα outfits των μοντέλων είναι διά χειρός Δημήτρη Στρέπκου από τη σειρά του “Celebrity Skin”.

Φωτό 1: Η Ιωάννα Τζάνη ανάμεσα στα μοντέλα του show της. Φωτό 2: Χρήστος Λώλης – Janet Cubas Carranza (Δήμαρχος του Chiclayo) – Ιωάννα Τζάνη – Amarantos Olivos Angeles

Η Ιωάννα Τζάνη ασχολήθηκε από μικρή ηλικία με την τέχνη της κομμωτικής. Τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει και τη δική της συλλογή από χειροποίητα αξεσουάρ μαλλιών. Είναι η μοναδική στην Ευρώπη που δημιουργεί hair accessories από 100% φυσική τρίχα. Έχει συμμετάσχει σε πολλές μετεκπαιδεύσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό και είναι επίσημο μέλος της C.M.C Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Κομμωτικής Τέχνης. Λαμβάνει μέρος ως κριτής σε παγκόσμιους διαγωνισμούς Hairstyle & Make up ενώ τα Shows της έχουν παρουσιαστεί σε δεκάδες χώρες ανά τον κόσμο όπως Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα , Αγγλία , Ιταλία , Λετονία , Ουκρανία , Βουλγαρία , Γερμανία , Ιαπωνία , Τουρκία , Φιλανδία αλλά και Ελλάδα.