Παρουσίαση του βιβλίου ΄΄Διάλογος με τον κυρ Αλέξανδρο ΄΄ του Συγγραφέας Ηλίας Δ Παπακωνσταντίνου

Ο Ποιητής, συγγραφέας και στιχουργός Ηλίας Δ Παπακωνσταντίνου σας προσκαλεί στην 1η παρουσίαση του βιβλίου του ΄΄Διάλογος με τον κυρ Αλέξανδρο ΄΄ την Τρίτη 12 Απριλίου και ώρα: 18:00 στην αίθουσα της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών.

Γερανίου 41, 2ος όροφος, κουδούνι Π.Ε.Λ. Ομόνοια.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ: Αγγελική Ψακή – Κωβαίου

Πρόεδρος της Π.Ε.Λ. Ποιήτρια, Στιχουργός.

ΟΜΙΛΙΑ: Βέρα Βασιλείου – Πέτσα

Ποιήτρια, συγγραφέας, στιχουργός.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ: Δημήτρης Βερύκιος.

Ηθοποιός, Σκηνοθέτης.

Μέμη Αναστασοπούλου.

Ηθοποιός, ποιήτρια, Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου ΟΡΙΖΩΝ

ΤΡΑΓΟΥΔΙ: Αργυρώ Καπαρού.

ΜΟΥΣΙΚΗ:
Αρετή Κοκκίνου – κιθάρα.
Ευρυδίκη Γράψα – Φλάουτο.

“Ο Διάλογος με τον κυρ Αλέξανδρο” του Ηλία Δ Παπακωνσταντίνου, μετά από μία πορεία πέντε ετών συγγραφής της τριλογίας και των δώδεκα νέων στιχουργημάτων που μελοποιήθηκαν από την συνθέτρια Αρετή Κοκκίνου, έγινε βιβλίο και τυπώθηκε τον Φεβρουάριο του 2021, από τις εκδόσεις Αγγελάκη “Αττικός”.

Το πρώτο μέρος της τριλογίας έχει θεατρικοποιηθεί και έχει παρουσιαστεί στο Μουσείο «Άγγελου και Εύας Σικελιανού» στους Δελφούς, στον χώρο «Ελαιόλιθος» στη Νάξο, στην Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών στην Αθήνα και στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων στου Ψυρρή όπου βρίσκεται το κελί του Παπαδιαμάντη.

Στο πρώτο μέρος της τριλογίας ο συγγραφέας αφηγείται αλλά και συνδιαλέγεται με τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη που επιστρέφει στη ζωή, στο σήμερα και συνομιλούν για την γλώσσα μας καθώς και για κοινωνικά και υπαρξιακά θέματα.

Στο δεύτερο μέρος ο συγγραφέας μας μιλά για την φυσική επαφή του στο σπίτι του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη στη Σκιάθο και την φανταστική  συνάντηση τους.

Στο τρίτο μέρος ο συγγραφέας μας μιλά για την Σκιάθο και περιγράφει τις ομορφιές του νησιού μέσα από κοινωνικές προεκτάσεις.

Το βιβλίο διατίθεται από τον ίδιο τον συγγραφέα Ηλία Δ Παπακωνσταντίνου, από τις εκδόσεις Αγγελάκη και από κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Διαδικασία παραγγελιών της έκδοσης:

Σε διάθεση από τον συγγραφέα (επικοινωνήστε στο 6936 6600781 ή μέσω e-mail στο ilias8pap@gmail.com)

από τις εκδόσεις Αγγελάκη και από κεντρικά βιβλιοπωλεία. 

Έτος Έκδοσης: 2021 
Σελίδες: 65
Τιμή: 10€
ISBN: 978-960-7890-44-3