Περιοδεία του Στ. Κασσελάκη σε δήμους της Δυτικής Αθήνας το απόγευμα της Παρασκευής

Περιοδεία στην Δυτική Αττική πραγματοποιήσε την Παρασκευή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης. Υπό καταρρακτώδη βροχή έφτασε το απόγευμα στο Χαϊδάρι, ο οποίος συνομίλησε με πολίτες και επαγγελματίες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Υπό καταρρακτώδη βροχή έφτασε την περιοχή και άκουσε τα παράπονα των πολιτών για την ακρίβεια των πολιτών. «Τραβάμε τον θάνατο της αλεπούς» είπε απευθύνομενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επαγγελματίας της περιοχής.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε στις προτεραιότητες του κόμματος για την επόμενη μέρα και την κοινωνία. Στόχος «να διορθώσουμε την δημοκρατική εκτροπή που βλέπουμε κάθε μέρα» είπε, ενώ υπογράμμισε την σημασία να οικοδομηθεί ένα ουσιαστικό δημόσιο σύστημα υγείας και μιας καλής ποιότητας παιδεία.

Αναφερόμενος στην τελευταία επίσκεψή του στην περιοχή, θυμήθηκε ότι ήταν μετά τις πρώτες εθνικές εκλογές. «Ήταν μετά την πρώτη εκλογική ήττα που ήταν δύσκολη. Η πραγματικότητα είναι ότι πολλοί εξαφανίστηκαν εκείνες τις ημέρες από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις 21 Μαίου. Εμείς τρέξαμε, υπήρξε κόσμος που έτρεξε. Δεν ήταν εύκολο».

Μπαίνοντας σε ένα μαγαζί με Χριστουγεννιάτικα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δήλωσε με νόημα «ότι αλλάζουν οι εποχές. Από όλες τις απόψεις» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Από έναν καινούργιο ΣΥΡΙΖΑ τι θα ήθελες να είχες;» ρώτησε μια διερχόμενη γυναίκα ο Στέφανος Κασσελάκης. «Θέλω δικαιοσύνη, θέλω να μην βλέπω εγκλήματα να γίνονται και να μένουν ατιμώρητα. Θέλω να υπάρχουν νέες θέσεις για τα παιδιά, ίσες ευκαιρίες» του απάντησε μεταξύ άλλων.

«Είμαστε στην πολιτική για να υπηρετούμε εσάς» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε άλλη γυναίκα που συνάντησε στο δρόμο, ενώ πολίτης, με τον οποίο μίλησε σε μαγαζί της περιοχής είπε στον Στέφανο Κασσελάκη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος πως «πρέπει να γίνει κάτι με την Ελλάδα. Ο κόσμος είναι χρεωμένος» και ότι μια τετραμελής οικογένεια δεν θα βγάζει πέρα, ειδικά αν έχουν να πληρώσουν και ενοίκιο.

11.11.2023