Πρεμιέρα στο “ Πάρτυ γενεθλίων” της Σαλίνας Γαβαλά, ένα πρωτότυπο θέαμα – ακρόαμα!

Ένας υπέροχος συνδυασμός τραγουδιού και ερμηνείας με την μαγική φωνή και την γεμάτη συναίσθημα παρουσία της Σαλίνας Γαβαλά, η οποία υπογράφει και το κείμενο της παράστασης. Η εκφραστικότητα του προσώπου της και η κίνηση των χεριών της, γέμιζαν την σκηνή σε ένα one woman show. Η τεχνολογία των ολογραμμάτων – πρώτη φορά σε μουσικοθεατρική παράσταση στην Ελλάδα σε μορφή γνωστών προσώπων (τραγουδιστή, ηθοποιού, συγγραφέα) – αλλά και η ζωντανή μουσική με το κοντραμπάσο και το πιάνο, έδιναν μια ιδιαίτερη ταυτότητα στην παράσταση. Το video art έπαιρνε “σάρκα και οστά” με τους πρωταγωνιστές να είναι εκεί, αλλά χωρίς να είναι…

Η φαντασία και τα συναισθήματα της εορτάζουσας ήταν εκεί, στον χώρο, αλλά δίχως να μπορείς να τα πιάσεις, όπως δεν μπορείς να πιάσεις με τα χέρια σου τις σκέψεις και τις αναμνήσεις.

Ένα πάρτυ γενεθλίων με μνήμες, σκέψεις, σχέδια για το μέλλον, μέσα από υπέροχα δημοφιλή τραγούδια, γνωστά βιβλία και συγγραφείς αλλά και με αλλαγές εικόνων που έδεναν απίστευτα μεταξύ τους… Ένα πάντρεμα εικόνων και ήχων που έκαναν τον θεατή να μένει αποσβολωμένος με τις άρτια συνδυασμένες εναλλαγές.

Η σκηνοθεσία του Φίλιππου Σοφιανού (που είχε και τον ρόλο του πατέρα με τη μορφή των ολογραμμάτων) κατάφερε να μάς εντυπωσιάσει. Στο πιάνο ήταν ο Γιάννης Τσέρτος και στο μπάσο ο Γιάννης Γρηγορίου.

Εξαιρετικοί και ο τραγουδιστής Γιώργος Καραδήμος στον ρόλο του «πρώην», ο συγγραφέας Θανάσης Χειμωνάς στον ρόλο του Άμλετ και η μικρή Ειρήνη στον ρόλο του παιδικού εαυτού. Άρτιος και ο σχεδιασμός φώτων από τον Φίλιππο Σοφιανό.

Ένα ταξίδι αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης που δεν πρέπει να χάσετε!

               

Ταυτότητα παράστασης

Κείμενο – ερμηνεία – τραγούδι: Σαλίνα Γαβαλά                                                                                      

Σκηνοθεσία – φωτισμοί: Φίλιππος Σοφιανός

Επικοινωνία: Νατάσα Παππά

Παραστάσεις

Κυριακή 10 Απριλίου 2022 στις 20.30

Σάββατο 16 Απριλίου 2022 στις 20.30

Κυριακή 17 Απριλίου 2022 στις 20.30

Θέατρο ΑΛΣΟΣ

Ευελπίδων 4, Αθήνα – Πεδίον του Άρεως

Τηλέφωνα επικοινωνίας – κρατήσεων : 210 8831487 & 210 8227471