ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για την εκδήλωση “ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΈΝΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ” στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας

Μια εκδήλωση για το παιδικό βιβλίο της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας “Θοδωρής Ψαλιδόπουλος” υπό την αιγίδα της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος.

Εισηγητές οι συγγραφείς:

Σταυρούλα Βενιέρη, μέλος της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ε.Σ.Ε., με θέμα: “Ο μαγικός κόσμος των παραμυθιών και ο συμβολισμός τους”.
και Ελπίδα Μηναδάκη, μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, με θέμα: “Οι αξίες του παιδικού παραμυθιού”.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν η Μαρία Καραβασίλη, αρχειονόμος-βιβλιοθηκονόμος
και ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, Αλέξανδρος Κακαβάς

Συντονίστρια η δημοσιογράφος, μέλος της Συντονιστικής Αθηνών της Λέσχης Τ.Π.Σ, Κατερίνα Καράμπελα

Σταυρούλα Βενιέρη
Η Σταυρούλα Βενιέρη έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων, marketing, δημόσιες σχέσεις και έχει πιστοποίηση γνώσης της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας. Είναι συγγραφέας, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων σε εκδοτική εταιρεία και αρθρογραφεί στον ηλεκτρονικό τύπο. Είναι μέλος του συλλόγου «Λάνασσα υπέρ Παιδιών με καρκίνο», του φιλανθρωπικού οργανισμού για παιδιά «Το Φωτεινό Αστέρι» και μέλος της οργανωτικής επιτροπής «Ειρήνη – Προώθηση, Αναβίωση Πολιτιστικής Ολυμπιακής Εκεχειρίας».

Ελπίδα Μηναδάκη
Η Ελπίδα Μηναδάκη έχει σπουδάσει δημοσιογραφία και έχει αποφοιτήσει από τη δραματική σχολή «Αθηναϊκή Σκηνή». Είναι κειμενογράφος, συγγραφέας παιδικών βιβλίων και σεναριογράφος. Έχει εργαστεί σε διαφημιστικές εταιρίες και μέσα ενημέρωσης. Είναι μέλος του “Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου” – Ελληνικού Τμήματος της IBBY και της “Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς”. Επίσημος ιστοχώρος: www.elpidaminadaki.com

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 18:00 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας “Θοδωρής Ψαλιδόπουλος” Ανδρομάχης 86Α Καλλιθέα
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ