Πρόσκληση στα Βραβεία Στίχου 2023 της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος

Ο Πρόεδρος Αλέξανδρος Κακαβάς και το Δ.Σ. της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος σας προσκαλούν στην τελετή απονομής των βραβείων στίχου 2023 στις 13 Ιανουαρίου ημέρα Σάββατο και ώρα προσέλευσης 17.30 στο ξενοδοχείο ΙΛΙΣΙΑ, Μιχαλακοπούλου 25 στην Αθήνα.

 

Κατά πρώτον θα τιμηθεί για την προσφορά του ο Αντώνης Κόντος ο  οποίος συνέβαλε τα μάλα στην εκπόνηση της σειράς ντοκιμαντέρ της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος “Από το Μικρό στο Μεγάλο” και συγκεκριμένα στα ντοκιμαντέρ που αφορούν στη ζωή και το έργο γνωστών εκλιπόντων στιχουργών.
Θα ακολουθήσει η βράβευση των διακριθέντων Ελένης Γιανέλλη, Αριστοτέλη Κτενά, Ελένης Παπαθανασοπούλου, Έλενας Χουσνή, Μαριλένας Χριστοφίδου, Φλώρας Χρυσού στον 5ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Στίχου της Ε.Σ.Ε. που διεξάγεται σε συνεργασία με τον μουσικοσυνθέτη Γιώργο Αλτή και τον εκδότη του περιοδικού Μετρονόμος Θανάση Συλιβό
Μετά τη βράβευση θα αναγνωσθούν στίχοι των διακριθέντων καθώς και ποιήματα των μελών της Λέσχης Φίλων της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Γεωργίας Μπίρμπα, Χρήστου Παπουτσή και Μαρίνας Χρηστάκη  από τους ίδιους η αγαπητούς ηθοποιούς.
Εν συνεχεία η Ευαγγελία Λιάπη και η Κατερίνα Καράμπελα μέλη της συντονιστικής επιτροπής Αθηνών της Λέσχης Φίλων της Ε.Σ.Ε. θα παρουσιάσουν ευσύνοπτα τις δράσεις της Λέσχης Φίλων για το 2024 και το μέλος της Καλλιτεχνικής Επιτροπής Ηλιούπολης Φωτεινή Σωτήρχου θα αναφερθεί στους Σχολικούς Διαγωνισμούς Διασκευής Ελληνικού Διηγήματος που διεξάγονται για δεύτερη χρονιά.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα λάβει χώρα coffee party