ΣΑΟΥΝΑ του Μίλτου Καρατζήμα στο θέατρο Βαφείο κάθε Τρίτη στις 21.00

Το βραβευμένο έργο ( Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος / Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης), “ΣΑΟΥΝΑ” του Μίλτου Καρατζήμα, έρχεται το φθινόπωρο του 2023 για πρώτη φορά σε θεατρική σκηνή. 

Πέντε άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι συναντιούνται σε μια σάουνα ενός απομακρυσμένου ξενοδοχείου. Φαινομενικά, δεν τους συνδέει τίποτα, δεν έχουν κανένα κοινό, όμως καθώς η ώρα περνάει η θερμοκρασία ανεβαίνει ασφυκτικά, και όχι μόνο λόγω της σάουνας.

Ένα ρεαλιστικό έργο που προκαλεί με την ανατρεπτική πλοκή του, ανακατεύει με μαεστρία όλα τα κοινωνικά στερεότυπα που μας αναπαύουν στη ζώνη ασφαλείας μας, προβληματίζει και κυρίως θυμίζει για άλλη μια φορά, πόσο μικρός μπορεί να είναι ο κόσμος. Τόσο μικρός, όσο το δωματιάκι μιας σάουνας, σε ένα ξενοδοχείο, στη μέση του πουθενά. 

Teaser trailer 

https://www.more.com/theater/saouna

Συντελεστές
Κείμενο:  Μίλτος Καρατζήμας
Σκηνοθεσία: Μάριος Μακρόπουλος
Παίζουν : Κωνσταντίνα Βαρβαρήγου, Κωνσταντίνος Βασιλόπουλος, Κατερίνα Νικολοπούλου, Παναγιώτα Χαϊδεμένου, Μαρία Μελίτα Ψυχογυιοπούλου.
Μουσική: Κατερίνα Ζαχαροπούλου
Σκηνικά: Ηρώ Παρδαβέλλα – Μίλτος Καρατζήμας
Φωτισμοί: Σάββας Σουρμελίδης
Φωτογραφίες / Αφίσα: Δημήτρης Μπαρμπαγιάννης
Παραγωγή: SPEAK ART PRODUCTIONS AMKE

Πληροφορίες
Θέατρο «Βαφείο – Λάκης Καραλής»
Αγίου Όρους 16 & Κωνσταντινουπόλεως 115, Κεραμεικός
Στάση μετρό Κεραμεικός

Πρεμιέρα: 10 Οκτωβρίου 2023
Ημέρες παραστάσεων: Κάθε Τρίτη στις 9:00 μ.μ. 
Τιμές εισιτηρίων: 14 € (γενική είσοδος) 12 € (μειωμένο – άνεργοι, φοιτητές, ΑΜΕΑ, μέλη της Ε.Σ.Ε. και της Λέσχης Φίλων της Ε.Σ.Ε.)
Διάρκεια: 60’