Σε εξέλιξη xωρίς προβλήματα η επιστροφή των εκδρομέων της Καθαράς Δευτέρας

Ξεκίνησε από το πρωί η επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας στην Αττική, με την κίνηση να αυξάνεται όσο περνάει η ώρα τόσο στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου όσο και στην Αθηνών -Λαμίας.

Ειδικότερα στην Αθηνών-Κορίνθου η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη από τον Ισθμό μέχρι και τα διόδια Ελευσίνας, με τα μεγαλύτερα προβλήματα να εντοπίζονται στο κομμάτι από την Κινέττα μέχρι τα Μέγαρα.

Ανάλογη εικόνα παρατηρείται και στην Αθηνών-Λαμίας με τα αυτοκίνητα να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες από το ύψος του Αυλώνα μέχρι τα διόδια Αφιδνών, ενώ αρκετές καθυστερήσεις παρατηρούνται και στο οδικό τμήμα από Αφίδνες μέχρι τη γέφυρα Καλυφτάκη.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία της ΕΛΑΣ, από τις 6 το πρωί σήμερα μέχρι τις 6 το απόγευμα συνολικά 51.495 οχήματα έχουν επιστρέψει στην Αττική. Συγκεκριμένα, 22.965 αυτοκίνητα μέσω της Αθηνών-Λαμίας και 28.530 μέσω της Αθηνών-Κορίνθου.

Τέλος, σημειώνεται ότι για το ρεύμα εισόδου ισχύει έως τις 21:00 απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων.

Χωρίς προβλήματα η επιστροφή των εκδρομέων στη Θεσσαλονίκη

Σε εξέλιξη είναι η επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας στο νομό Θεσσαλονίκης. Αυξημένη είναι η κίνηση αυτή την ώρα στα διόδια των Μαλγάρων, στο ρεύμα εισόδου προς Θεσσαλονίκη.

Ελαφρώς αυξημένη είναι η κίνηση στα διόδια Αναλήψεως, στην Εγνατία Οδό. Χωρίς προβλήματα διαξάγεται η επιστροφή των εκδρομέων από Χαλκιδική

18.3.2024