Στέφανος Κασσελάκης: Το άλλοθι του 41% έχει πλέον τελειώσει

«Συνεχίζουμε, εκσυγχρονιζόμαστε, θα χτίσουμε κοιτίδες γνώσης και προσφοράς και θα εμπνεύσουμε τον κόσμο» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης

«Το άλλοθι του 41% έχει πλέον τελειώσει. Είναι μία επιλογή του ελληνικού λαού» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης σε δηλώσεις που έκανε για το αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σημείωσε ότι το κόμμα μείωσε κατά 10 μονάδες τη διαφορά από τη ΝΔ και υπογράμμισε ότι είναι το «πρώτο βήμα για ένα κόμμα που εξελίσσεται που αλλάζει εν κινήσει, για έναν νέο, άγνωστο άνθρωπο σε αυτή τη χώρα που ήρθε μπροστά σας και στέκεται μπροστά σας με την καθαρότητά του για να μπορέσει να φέρει πρόοδο, αλλαγή και αξιοκρατία στην πατρίδα μας».

Ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε ότι και οι 4 ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ «θα προσπαθήσουν να προσφέρουν τα πάντα για να μπορεί να υπάρξει η Ευρώπη των πολλών και των λαών, η Ευρώπη για το περιβάλλον και την οικολογία, την κλιματική προσαρμογή, την αμυντική και στρατηγική αυτάρκεια και αυτονομία και προφανώς να υποστηρίξουν τα εθνικά μας συμφέροντα».

«Εκεί που άλλοι με τεράστια χρέη και ύποπτα κονδύλια για διαφημίσεις, συμβούλους και κομματικές δαπάνες, καταφέραμε να μειώσουμε τη διαφορά από το 23% στο 13 %» τόνισε ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογραμμίζοντας ότι «ο ελληνικός λαός μου έχει δώσει ξεκάθαρα τον χρόνο να χτίσω εναλλακτική πρόταση. Ξέρω τη σημασία αυτής της ευθύνης και αυτό θα κάνω. Συνεχίζουμε να εκσυγχρονιζόμαστε. Χτίσουμε κοιτίδες γνώσης και προσφοράς και θα εμπνεύσουμε τον κόσμο. Το κίνημα αυτό μόνο πάνω μπορεί να πάει από εδώ και πέρα».

Ο ίδιος επισημαίνοντας με βάση τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα ότι «κάτι δεν πάει καλά στην Ευρώπη» και ότι «δεν εμπνέει τους λαούς», τη χαρακτήρισε «ένα στυγνό διευθυντήριο».

«Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας» τόνισε ο ίδιος και επανέλαβε ότι «είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για το ταξίδι που έχουμε μόλις αρχίσει.
Συνεχίζουμε με την αυθεντικότητά μας με τις προτάσεις μας με τις αξίες της Αριστεράς και με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον που θέλουμε να χτίσουμε».

 
9.6.2024