Στέφανος Κασσελάκης: Υγεία, Παιδεία, Δικαιοσύνη οι βασικοί πυλώνες για την υγιή επιχειρηματικότητα

Τα μηνύματά του για την επιχειρηματικότητα έστειλε ο Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας στην εκδήλωση του «Κύκλου Νέων Επιχειρηματιών, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να τονίζει ότι «θέλουμε δικαιοσύνη παντού».

Η πολιτική προς τη μεσαία τάξη και τους ελεύθερους επαγγελματίες θα είναι πολύ διαφορετική σε μια μελλοντική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, επισήμανε ο Στέφανος Κασσελάκης, με τον ίδιο να δίνει παράλληλα έμφαση στην αναγκαιότητα δόμησης ενός απλού, σταθερού φορολογικού συστήματος που θα διαρκεί τουλάχιστον για μια 10ετία..

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έδωσε επίσης έμφαση σε βασικούς – όπως υπογράμμισε – τομείς για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας.  Υγεία, Παιδεία και Δικαιοσύνη είναι «οι προϋποθέσεις για την υγιή επιχειρηματικότητα και ο ρόλος μας είναι να διαμορφώσουμε αυτό το περιβάλλον, ώστε να υπάρχουν οι πιθανότητες επιτυχίας και να μην είναι η τράπουλα «στημένη» για όποιον προσπαθεί να δημιουργήσει», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Υπάρχει μακρά ιστορία της Αριστεράς με τη λέξη επιχειρηματικότητα με την λέξη κεφάλαιο. Εμείς είμαστε με την κοινωνία. Θέλουμε δικαιοσύνη παντού. Θέλουμε ένα δημόσιο τομέα που να δουλεύει για όλους αποδοτικά, με πλήρη διαύγεια. Θέλουμε μια χώρα που επιτέλους θα καθαρίσει από την διαπλοκή που την μαστίζει εδώ και δεκαετίες» υπογράμμισε ο Στέφανος Κασσελάκης και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, ότι: «θέλουμε να είναι ευτυχισμένος και επιτυχημένος ο Έλληνας. Δεν θα χωρίσουμε τους Έλληνες ταξικά, έχουμε ζήσει αρκετη διχόνοια ως έθνος. Δεν χρειάζεται άλλο. Ας φτιάξουμε μία καλύτερη κοινωνία και να φτιάξουμε και μία οικονομία για όλους μας».

14.12.2023