Στην Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά πραγματοποιήθηκε γεύμα εργασίας με επίτιμους καλεσμένους ομιλητές τον κύριο Παναγιώτη Πικραμμένο και τον κύριο Ευάγγελο Βενιζέλο

Γράφει η Δημοσιογράφος Μαρία Σούρλα

Την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023, στην Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά πραγματοποιήθηκε Γεύμα Εργασίας με επίτιμους καλεσμένους ομιλητές τον κύριο Παναγιώτη  Πικραμμένο, Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας ,

π. Πρωθυπουργό της Ελληνικής Δημοκρατίας, π. Πρόεδρο του Συμβουλίου Επικρατείας.

Και τον  κύριο Ευάγγελο Βενιζέλο π. Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και Υπουργό Εξωτερικών, π. Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

και καθηγητή του ΑΠΘ.

Πλήθος ναυτιλιακού κόσμου υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά κ. Γιώργος Σπ. Αλεξανδράτος ο οποίος ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους για την παρουσία τους.

Οι επίτιμοι ομιλητές εντυπωσίασαν τους εκλεκτούς καλεσμένους της Λέσχης με τις γνώσεις και πληροφορίες τους.

Στην συζήτηση καλύφθηκαν πτυχές και ζητήματα επικαιρότητας με θέμα  συζήτησης όσον αφορά τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές και τις προκλήσεις της νέας Κυβέρνησης.

Φωτογραφία: Οι Επίσημοι καλεσμένοι του γεύματος εργασίας μαζί με τους Χορηγούς της εκδήλωσης. Από αριστερά ο κύριος Τιμαγένης Γρηγόρης και Τιμαγένης Γιάννης, ΤΙΜΑΓΕΝΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ο κύριος Γερασίμου Νίκος, ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, η κυρία Ειρήνη-Αναστασία Μπαχτή εκπρόσωπος της AGWE ENERGY MARINE RISK, ο Επίτιμος ομιλητής κύριος Παναγιώτης  Πικραμμένος, Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας, π. Πρωθυπουργός της Ελληνικής Δημοκρατίας, π. Πρόεδρος του Συμβουλίου Επικρατείας. Ο καπετάν Παναγιώτης Τσάκος, Ιδρυτής της TSAKOS GROUP. Ο Επίτιμος ομιλητής κύριος Ευάγγελος Βενιζέλος π. Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και Υπουργός Εξωτερικών, π. Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και καθηγητής του ΑΠΘ.  Και ο Πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιώς κύριος Γεώργιος Σπ. Αλεξανδράτος.

Η συζήτηση διεξήχθη σε ένα άψογο δημοκρατικό κλίμα υπό την μορφή ενός ελεύθερου debate και γι αυτό οι ομιλητές δεν δίστασαν να απαντήσουν και σε καίριες ερωτήσεις των Μελών της Λέσχης.

Μεταξύ εκλεκτών προσκεκλημένων, παρέστησαν ανώτατοι εκπρόσωποι και Πρόεδροι σημαντικών φορέων όπως ο Πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Δρ. Γιώργος Πατέρας, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Ναυτιλιακών Δικηγόρων κ. Γρηγόρης Τιμαγένης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Τραπεζικών κύριος Γιώργος Ξηραδάκης, ο Πρόεδρος του ICC Hellas κύριος Νίκος Βερνίκος, ο Πρόεδρος του ΕΛΙΝΤ Δρ. Νικόλαος Λιάπης, ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής ένωσης Ναυτικού Δικαίου κύριος Νίκος Γερασίμου, και ο κύριος Νικόλαος Φράγκος, Πρόεδρος του Ελληνο-Ιταλικού Ινστιτούτου “Instituto Ellenico di Cultura”.

Στο κάλεσμα της αλληλοδικτύωσης των μελών και της στήριξής τους ως προς τη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιώς παρέστησαν και οι εκλεκτοί χορηγοί της εκδήλωσης, κατ’ αλφαβητική σειρά :

Η AGWE ENERGY MARINE RISK & VETTING που εκπροσωπείται από την κυρία Ειρήνη-Αναστασία Μπαχτή , η EASTERN MEDITERRANEAN MARITIME LIMITED της οποίας Διευθύνων Σύμβουλος είναι ο κύριος Θανάσης Μαρτίνος, τον κύριο Νίκο Γερασίμου Δικηγόρο του Πειραιά, Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Ναυτικού Δικαίου, Νομικό Σύμβουλο του Δ.Σ. της ΕΕΝΜΑ και της HELMEPA, της ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Ναυτιλιακών Δικηγόρων και ιδρυτικός εταίρος της Δικηγορικής Εταιρίας “TIMAGENIS LAW FIRM” κύριο Γρηγόρη Τιμαγένη και ο Καπετάν Παναγιώτης Τσάκος, Ιδρυτής της TSAKOS GROUP.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά Τους εκπροσώπους Τύπου που ανταποκρίθηκαν στη πρόσκλησή μας και είχαν εξαιρετική παρουσία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιώς σας ευχαριστεί πολύ για την στήριξή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες, παρακαλώ καλέστε τον κο Σαλαπασίδη Ευριπίδη, Διευθυντή της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά,

στο 210 42 93 606 ή στείλτε email στο esalapasidis@marine-club.gr  ή επισκεφτείτε το site μας: www.marine-club.gr