Στην Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιώς πραγματοποιήθηκε γεύμα εργασίας, με επίτιμο προσκεκλημένο ομιλητή τον Υπουργό Επικρατείας κύριο Μάκη Βορίδη.

Φωτό : Ο Πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιώς κύριος Γεώργιος Σπ. Αλεξανδράτος, απονέμει τιμητική πλακέτα στον Υπουργό Επικρατείας, Βουλευτή και Δικηγόρο κύριο Μάκη Βορίδη που φέρει τον Όρκο της Θέμιδος με εγχάρακτη προσωπική αφιέρωση.

Στην Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιώς πραγματοποιήθηκε γεύμα εργασίας, με επίτιμο προσκεκλημένο ομιλητή τον Υπουργό Επικρατείας κύριο Μάκη Βορίδη.

Τα μέλη μας είχαν την δυνατότητα να θέσουν ερωτήματα στον κύριο Μάκη Βορίδη προκαλώντας έναν εποικοδομητικό διάλογο με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών με θέματα επικαιρότητας που αφορούν την Ελλάδα, τις προκλήσεις των επερχόμενων Ευρωεκλογών και το σημαντικό ρόλο της Ναυτιλίας.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στην σημαντική προσφορά της Ε.Ε.Ε. μέσω του ευρύτερου Ναυτιλιακού κόσμου των 50.000.000 ευρώ για την προσπάθεια αποκατάστασης των ζημιών στη Θεσσαλία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ανώτατοι εκπρόσωποι θεσμικών φορέων ή ενώσεων όπως: ο κύριος Χαράλαμπος Σημαντώνης Πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων (ΕΕΝΜΑ), ο κύριος Κέλλας Δημήτριος Βουλευτής Ν.Δ. Νομού Λαρίσης, ο κύριος Νικόλαος Βερνίκος Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ICC HELLAS) ο π. Βουλευτής Καρδίτσας κύριος Παύλος Σιούφας η κυρία Βούλα Πατουλίδου υποψήφια Ευρωβουλευτής Ν.Δ.,, ο κύριος Γιάννης Σαχίνης Πρόεδρος της αδελφότητας Υδραίων.

Φωτό: Από αριστερά προς τα δεξιά

Ο Ναύαρχος κύριος Στέλιος Κωστάλας εκ μέρους ενός εκ των τριών Χορηγών της εκδήλωσης του κυρίου Νικόλαου Τσάκου, ο κύριος Θανάσης Μαρτίνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Eastern Mediterranean Maritime limited επίσης Χορηγός, ο Πρόεδρος της ΝΛΠ κύριος Γεώργιος Σπ. Αλεξανδράτος, ο Υπουργός Επικρατείας κύριος Μάκης Βορίδης κρατώντας την τιμητική πλακέτα που του απονεμήθηκε μετά την ομιλία του στο γεύμα εργασίας, ο κύριος Χαράλαμπος Σημαντώνης, Πρόεδρος της ΕΕΝΜΑ και ο κύριος Ηλιόπουλος ceo της Ilios Shipping co s.a. επίσης Χορηγός της εκδήλωσης.

Στο κάλεσμα της αλληλοδικτύωσης των μελών και της στήριξης τους ως προς τη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιώς παρευρέθηκαν και οι εκλεκτοί χορηγοί της εκδήλωσης κατ’ αλφαβητική σειρά:

ο κύριος Θανάσης Μαρτίνος Διευθύνων Σύμβουλος της Eastern Mediterranean Maritime limited.

ο κύριος Πάνος Ηλιόπουλος ceo της Ilios Shipping co s.a.

Εκ μέρους του Καπετάν Παναγιώτη Τσάκου και του Δρ. Νικόλαου Τσάκου, ο Ναύαρχος Στέλιος Κωστάλας της εταιρείας Tsakos Group.

Η εκδήλωση έλαβε τέλος με την απονομή αναμνηστικής τιμητικής πλακέτας στον επίτιμο προσκεκλημένο ομιλητή τον Υπουργό Επικρατείας κύριο Μάκη Βορίδη. Ενός κάδρου που φέρει τον όρκο της Θέμιδος και έχει εγχάρακτη αφιέρωση στον Υπουργό.