Στο Μητρώο Εθελοντικών Οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας η «Δασοπροστασία Παπάγου – Χολαργού»

Στον επίσημο πίνακα των πληρούντων τις προϋποθέσεις ένταξης στο Μητρώο Εθελοντικών Οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας, εντάχθηκε η εθελοντική ομάδα Δασοπροστασίας του Δήμου Παπάγου- Χολαργού.

Σύμφωνα με την απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού έχει πιστοποιημένη εθελοντική ομάδα Πολιτικής Προστασίας.

«Είναι επιστέγασμα των προσπαθειών που καταβάλλουν οι εθελοντές στο Δήμο μας. Είναι επιβεβαίωση επίσης, της επιμονής μας να λειτουργούν όλα στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού υπό αυστηρές προϋποθέσεις. Οι εθελοντές μας στην Πολιτική Προστασία εν προκειμένω, πιστοποιήθηκαν επειδή είναι καλά εκπαιδευμένοι να αντιμετωπίζουν με επάρκεια γεγονότα», δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης Ηλίας Αποστολόπουλος  και πρόσθεσε: «Πέρα από το αξίωμα του Δημάρχου, ως πολίτης και πατέρας και γνωρίζοντας ότι οι εθελοντές μας πιστοποιήθηκαν για την εκπαίδευση και την ετοιμότητα τους σύμφωνα με όσα ορίζει ο νόμος, νιώθω πολύ περήφανος για τους «ήρωες» του Δήμου μας. Με την ευκαιρία δοθείσας, επιθυμώ να τους εκφράσω εκ νέου εκτός από τα συγχαρητήρια μου και την ευγνωμοσύνη στο έργο τους. Δεσμεύομαι επίσης, ότι θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε αρωγοί στο έργο τους»

2.2.2024