Στο ξενοδοχείο Grand Hyatt η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της FRANMAN

 

Οι νικητές των βραβείων με τον CEO της Franman, Κωστή Φραγκούλη. Από αριστερά: Γιώργος Ευστρατιάδης, Βαγγέλης Μουρίκης, Διαμαντής Παΐδας, Κίμωνας Κοκκινάρης, Χρυσάνθη Παπαγιάννη, Λέττα Αποστολοπούλου, Βέλης Σαμψώνης, Κωστής Φραγκούλης, Μαρία Πατεράκη, Καλλιρρόη Μπάκα, Κέλλυ Μαργαρίτη, Ανδρέας Κουφός, Λουκάς Χριστολουκάς. Οι νικητές των βραβείων για την πολύτιμη 25ετή προσφορά τους στην εταιρεία με τον CEO της Franman, Κωστή Φραγκούλη. Από αριστερά: Βαγγέλης Μουρίκης, Βέλης Σαμψώνης, Μαρία Πατεράκη Καλλιρρόη Μπάκα Γιάννης Φέλιος

Γράφει η Δημοσιογράφος Μαρία Σούρλα

Μέσα σε μια οικογενειακή, ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023 στο ξενοδοχείο Grand Hyatt η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της FRANMAN, ενώ παράλληλα βραβεύθηκαν οι υπάλληλοι που διακρίθηκαν μέσα στο 2022.

Η βραδιά αποτέλεσε μια εξαιρετική ευκαιρία για τους εργαζόμενους να βρεθούν όλοι μαζί και να θέσουν τον τόνο για τη νέα χρονιά μέσα σε ένα χαρούμενο και συλλογικό κλίμα.

Τη βραδιά άνοιξε με τον χαιρετισμό του ο CEO της εταιρίας, Κωστής Φραγκούλης, ο οποίος αφού καλωσόρισε όλους τους εργαζόμενους με ιδιαίτερη αναφορά στα νέα στελέχη της εταιρίας, έκανε ένα σύντομο απολογισμό στα πεπραγμένα της χρονιάς που πέρασε.

Η βραδιά συνεχίστηκε με την απονομή των βραβείων στους υπαλλήλους που διακρίθηκαν κατά το 2022 με την απόδοσή τους, καθώς και με την βράβευση του καλύτερου τμήματος.

Πιο συγκεκριμένα, τα βραβεία ήταν:

Best Employee BU1 – Γιώργος Ευστρατιάδης

Best Employee BU2 – Λουκάς Χριστολουκάς

Best Employee BU3 – Καλλιρρόη Μπάκα

Best Employee BU4 – Λέττα Αποστολοπούλου

Best Employee BU5 – Χρυσάνθη Παπαγιάννη

Best Newcomer – Κίμωνας Κοκκινάρης

Best Manager – Κέλλυ Μαργαρίτη

MVP – Καλλιρρόη Μπάκα

President’s Award – Ανδρέας Κουφός

BEST Division – BU 3

Τιμητικό βραβείο για την πολύτιμη 25ετή προσφορά τους στην εταιρεία έλαβαν η Μαρία Πατεράκη και οι Βελισσάριος Σαμψώνης και Ευάγγελος Μουρίκης.

Ο τυχερός της βραδιάς που κέρδισε το φλουρί ήταν και φέτος ο Γιάννης Φέλιος.

Μαρία Σούρλα

Δημοσιογράφος

3/2/23