ΣΤΟ RED JASPER  19/2 Η ΖΑΝΕΛ LIVE “ΤΟ ΡΟΜΑΝΤΖΟ” και 17, 26/2 The book of Spells Μια μασκέ μουσικοθεατρική παράσταση για τον έρωτα και τον θάνατο

Η ΖΑΝΕΛ LIVE ΣΤΟ RED JASPER  

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

“ΤΟ ΡΟΜΑΝΤΖΟ”

Η Ζανέλ, το κορίτσι με τη βελούδινη φωνή, με αφορμή το νέο της τραγούδι με τίτλο “Ρομάντζο” σε στίχους και μουσική της Πέννυ Mπαλτατζή, θα μας παρουσιάσει την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στο Red Jasper Cabaret Theatre, ένα πρόγραμμα αφιέρωμα στη χρυσή εποχή του ελαφρού τραγουδιού, με πινελιές από ξεχωριστά τραγούδια της σύγχρονης δισκογραφίας. Με συνοδοιπόρους της τους εξαιρετικούς μουσικούς Χρήστο Κουμούση στο πιάνο και Φοίβο Μποζά στο σαξόφωνο, η Ζανέλ θα μας ταξιδέψει με τραγούδια των μεγάλων συνθετών του ελαφρού τραγουδιού και των μεγάλων ερμηνευτριών της εποχής, όπως η Κλειώ Δενάρδου, η Ζωή Κουρούκλη, η Γιοβάννα ,η Τζένη Βάνου αλλά και τραγούδια από την πιο σύγχρονη δισκογραφία που μιλούν κατευθείαν στην ψυχή όλου του κόσμου. Ταυτόχρονα το κορίτσι με τη βελούδινη φωνή μας παρουσιάζει τα τραγούδια (Η Λαίδη και ο Αλήτης, Μία φορά αγαπάμε) από την πρόσφατη δισκογραφία της, σε συνεργασία με τους καταξιωμένους μουσικούς παραγωγούς και σύνθετες Αντώνη και Δημήτρη Παπαβομβολάκη.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19/02,ώρα: 21.00

Είσοδος: 10€

Κρατήσεις- Πληροφορίες: 210 8822551

Red Jasper Cabaret Theatre, Κεφαλληνίας 18, Αθήνα

Red Jasper on Facebook

Red Jasper on Instagram

Red Jasper Cabaret Theatre  Κεφαλληνίας 18, Κυψέλη

Τηλ: 2108822551

Email: info@redjaspertheatre.gr

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Ιωάννα Ιακωβίδη½ Τηλ: 6942 611 792 ½ iakovidiioanna@gmail.com

Μια μασκέ μουσικοθεατρική παράσταση

για τον έρωτα και τον θάνατο.

Παρασκευή 17 & Κυριακή 26 Φεβρουαρίου

Η Σίλια Κατραλή και η Ερασμία Τσίπρα, σε ένα μεταφυσικό μουσικοθεατρικό ενσταντανέ, αναζητούν την πρώτη αχτίδα φωτός μετά από ένα βαθύ σκοτάδι που απλώνεται ολόγυρα σαν πέπλο πάνω από τις ευαισθησίες μας. Με τη συνοδεία του Βαγγέλη Κουκούνια στα πλήκτρα, ανοίγουν το βιβλίο με τα ξόρκια και τα μαγικά και κολυμπούν σε ένα άχρονο και ατελές βαθύ ποτάμι. Όμοιες με τα φαντάσματα που ξεπροβάλλουν στη μέση ενός επίσημου δείπνου, διηγούνται παραφυσικές ανεξήγητες ιστορίες από μία δεκαετία άλλη, κάτω από το χαμηλό φως των κεριών και των αστεριών της φθινοπωρινής νύχτας. Τα ξωτικά του βάλτου και οι λαμπερές πυγολαμπίδες του ποταμού εκείνου, που δεν είναι πάντα αυτό που παριστάνει, φωτίζουν τους θεατές και τους καλούν να συμμετέχουν σε αυτή την προαιώνια τελετή με τη δική τους μαγική στολή. Κάθε παράξενη φωτεινή ενδυμασία είναι ευπρόσδεκτη. Θα ακολουθήσει χορός, τραγούδι και ελεύθερος διάλογος για όλα εκείνα τα ανεξήγητα που μας απασχολούν όταν σβήνουν τα τελευταία φώτα.

Μαζί τους σε μια κωμικοτραγική εξιστόρηση μαγικών γεγονότων θα σταθεί η Μαρίνα Μέλη, που θα μας οδηγήσει με μικρά αφηγηματικά τερτίπια ως εκείνη τη μακρινή,  χαμένη σπηλιά του ασημένιου δράκοντα.

Σας περιμένουμε όλους μασκέ σ’ αυτό το παράξενο αφηγηματικό ταξίδι, που οδηγεί με πάσα βεβαιότητα  στο πουθενά.

Παρασκευή 17 & Κυριακή 26 Φεβρουαρίου

The book of spells @Red jasper Cabaret Theatre

Kefalinias 18, Athens.

Τηλ. Κρατήσεων : 210 8822551

Είσοδος : 10€

Ώρα έναρξης : 21:30