«Στροβιλίζοντας την ζωή» της Μαρίας Αγραπίδου και του Χρήστου Αρφάνη | +Αίσθημα Πολυχώρος | 27 Μαΐου 2023, ώρα 9:00 μ.μ.

Το «Στροβιλίζοντας την ζωή» της Μαρίας Αγραπίδου και του Χρήστου Αρφάνη, σε σκηνοθεσία Χρήστου Αρφάνη μετά την γεμάτη κόσμο sold out πρεμιέρα στο Studio Κυψέλης, παρουσιάζεται στο + Αίσθημα Πολυχώρο Τέχνης και Έκφρασης (Αθηνάς 30, Μοναστηράκι, 5ος Όροφος) το Σάββατο 27 Μαΐου 2023 ώρα 9:00 μ.μ.

Η θεατρική παράσταση «Στροβιλίζοντας την ζωή» είναι ένα συγκινητικό έργο για όλη την οικογένεια που μας ενθαρρύνει να πιστέψουμε στον εαυτό μας και ότι μετά από αυτό ολα μπορούν να συμβούν αρκεί να το θέλουμε πραγματικά, ενώ ακόμα ότι η πραγματική ομορφιά βρίσκεται μέσα μας. Το εργο έχει δυο χαρακτήρες τυφλούς, οι οποίοι παίζονται από τυφλούς. Απευθύνεται σε βλέποντες και σε άτομα με αναπηρία στην όραση, καθώς περιέχει αφήγηση. Μία καινοτομία για Ελλάδα και όλον τον κόσμο που επιτρέπει σε όλους να απολαύσουν και να καταλάβουν την παράσταση.
Λίγα λόγια για την παράσταση
Στην ιστορία του «Στροβιλίζοντας την ζωή» η Μαρία Αγραπίδου και ο Χρήστος Αρφάνης παρουσιάζουν την Ελπίδα (Εύη Ασλάνογλου), ηθοποιό, όπου μετά από ένα ατύχημα που της στέρησε την όραση πιστεύει ότι δεν θα χορέψει ποτέ ξανά. Ο φίλος της Γρηγόρης (Χρήστος Καρνάβας) όμως αν και γεννημένος τυφλός, αισθάνεται την ζωή θετικά και ονειρεύεται να χορέψουν μια μέρα μαζί. Ο αδερφός της Ελπίδας, μοντέλο (Giorgio Karantzas), θέλει να της αποδείξει ότι η ομορφιά πηγάζει από την ψυχή μας. Σε συνεργασία με τον Γρηγόρη και με κοινό γνώμονα την αγάπη τους για την Ελπίδα θέλουν να την βοηθήσουν. Μια επίσκεψη στο γραφείο που δουλεύει ο Γρηγόρης από έναν χορογράφο (Εσμεράλντο Μπίτρο) αλλάζει ριζικά την ζωή τους. Μπορεί άραγε το όνειρο των φίλων να γίνει πραγματικότητα;
Συντελεστές
«Στροβιλίζοντας την ζωή»
Πρωταγωνιστεί ο Giorgio Karantzas με τους Εσμεράλντο Μπίτρο, Χρήστο Καρνάβα, Εύη Ασλάνογλου, Μαρία Αγραπίδου.
Χορογραφίες: Εσμεράλντο Μπίτρο
Κείμενο: Μαρία Αγραπίδου και Χρήστος Αρφάνης.
Σκηνοθεσία: Χρήστος Αρφάνης.
Φωτογραφίες: Σπύρος Μυλωνάς
Φώτα – Ήχος: Βαγιανός Καλαθάς
Γενική είσοδος : 10€
Ατέλεια : 6€