Συνάντηση Νίκου Ανδρουλάκη με τη Δήμαρχο Καλαμαριάς

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, συναντήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης με τη Δήμαρχο Καλαμαριάς, Χρύσα Αράπογλου.

Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και τέθηκαν από τη Δήμαρχο όλα τα ζητήματα που αφορούν στην παραχώρηση της μαρίνας Αρετσούς, την ανάπλαση του δημόσιου χώρου και το στρατόπεδο Κόδρα, έργα τα οποία αποτελούν μέρος του παραλιακού μετώπου του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης.

Ήδη η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής έχει φέρει το θέμα στη Βουλή και θα συνεχίσει τις ενέργειες για να προωθήσει τη διατήρηση του αδόμητου χαρακτήρα του παραλιακού μετώπου για την Καλαμαριά και την ανάπλαση της περιοχής με γνώμονα το όφελος των πολιτών και ολόκληρης της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Ανδρουλάκης ευχήθηκε στη Χρύσα Αράπογλου  καλή επιτυχία στο έργο της και τόνισε ότι η αλλαγή δημάρχου αποτελεί ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών της Καλαμαριάς.

Στη συνάντηση μετείχαν οι αντιδήμαρχοι Ελπίδα Καλπίδου, Χριστίνα Φοροπούλου και Κώστας Ζαχαρίας καθώς και ο διευθυντής του γραφείου του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής στη Θεσσαλονίκη,  Δημήτρης Σαρηγιάννης.

27.12.2023