Συνέντευξη / Νικόλας Φραγκιουδάκης: Ο κόσμος αναγνωρίζει ότι πίσω απ’ όλα αυτό που κάνω κρύβεται παιδεία, πολιτισμός, μελέτη και τέχνη! Δεν είμαι απλώς μια χιουμοριστική περσόνα!

Συνάντησα τον Νικόλα Φραγκιουδάκη και “ανακάλυψα” έναν ταλαντούχο και πολλά υποσχόμενο καλλιτέχνη με μεράκι γι’ αυτό που κάνει.  Ότι δημιουργεί στα βίντεο του είναι καταπληκτικό κι αυτό με έκανε να πιστεύσω ότι το χιούμορ αλλά και η υποκριτική του ικανότητα κρύβουν ένα υπόβαθρο γνώσεων και δεν έπεσα έξω. 

Ακολουθείται από χιλιάδες θαυμαστές στο τικ τοκ και σίγουρα το κοινό του θα ήθελε να γνωρίσει κι άλλες πτυχές των ταλέντων του. Το χιούμορ του είναι αστείρευτο, όμως εκτός απ’ αυτό βλέπω ένα συγκροτημένο καλλιτέχνη με πείρα και σχέδια για το μέλλον.

Κ.Κ. Από το θέατρο στο τικ τοκ και το ινφλουένσινγκ, πως προέκυψε αυτό;

Ν.Φ. Βασικά είμαι θεατρολόγος και ηθοποιός! Η δημιουργία βίντεο προέκυψε από καθαρά προσωπική μου ανάγκη , για να περνάω εγώ καλά! Κάνω βίντεο πριν καν βγουν οι πλατφόρμες των social media για δική μου χρήση! Όταν δε ,μπήκε στη ζωή μας και το τικ τοκ εκεί απογειώθηκε η «κατάσταση» μου! Τα μηνύματα που λαμβάνω από τον κόσμο καθημερινά είναι εκατοντάδες χωρίς καμία υπερβολή! Ο κόσμος αναγνωρίζει ότι πίσω απ’ όλα αυτό που κάνω κρύβεται παιδεία πολιτισμός μελέτη  και τέχνη! Δεν είμαι απλώς μια χιουμοριστική περσόνα!
Το χαίρομαι πάρα πολύ αυτό! Όσον αφορά στο ινφλουένσινγκ 
είναι ένα πολύ ευχάριστο συνεπακόλουθο για να βγάζω και χρήματα από αυτό που αγαπάω πολύ.

Κ.Κ. Είσαι ένας ηθοποιός και ταυτόχρονα ένας δημιουργός, διότι βλέπουμε ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, δηλαδή γράφεις, σκηνοθετείς και ταυτόχρονα υποδύεσαι τους ρόλους. Μίλησε μου για αυτή την “κάθετη” μονάδα δημιουργίας, φαίνεται ότι πραγματικά απολαμβάνεις αυτό που κάνεις έτσι δεν είναι;

Ν.Φ. Τα βίντεο μου θα τα χαρακτήριζα ολοκληρωμένες μονάδες έκφρασης της τέχνης μου , αφού χρησιμοποιώ σαν βασικό εργαλείο την υποκριτική! Η μελέτη πριν από κάθε μου βίντεο είναι αυτό που κάνει το περιεχόμενο επικοινωνιακό φρέσκο και ζωντανό! Ταυτόχρονα η λιτότητα, η απλότητα και η αμεσότητα έρχεται και κουμπώνει με την εποχή μας ! Γνώμη μου Ε,χαχαα ! Δεν κάνω τίποτα που να μην με ευχαριστεί πρώτα εμένα, οπότε αυτό το εισπράττει κι ο κόσμος και τον ευχαριστώ πάρα πολύ.

Κ.Κ. Τίποτα δεν είναι τυχαίο, έχεις τελειώσει την φιλοσοφική του τμήματος θεατρικών σπουδών, αυτό δείχνει ότι από την αρχή ήξερες με τι ήθελες να ασχοληθείς. Έτσι δεν είναι; Όμως δεν έμεινες εκεί συνέχισες τις σπουδές σου. Έχεις περάσει από από τρεις δραματικές σχολές του θεάτρου τέχνης Καρόλου Κουν , τη σχολή Γιώργου Κιμούλη και αποφοίτησες από την δραματική σχολή Βεάκη. Όλο αυτό να το πούμε αναζήτηση; ή συνάδει με το “ανήσυχο πνεύμα” του καλλιτέχνη που ζει μέσα σου;

Ν.Φ. Από μικρός οργάνωνα θεατρικές ομάδες, από την ηλικία από των οκτώ χρόνων και ήμουνα από τα τυχερά παιδιά που ήξερα τι ήθελα να κάνω! Σίγουρα είχα διαλέξει ένα δύσκολο δρόμο ,όπως είναι ο δρόμος του θεάτρου , αλλά ποτέ μου δε βασανίστηκα για τον επαγγελματικό μου προσανατολισμό!
Μετά το πανεπιστήμιο και τη θεατρολογία , 
έκανα tour σε δραματικές σχολές, γιατί  η ηλικία των 22 χρονών, με έκανε να αμφισβητώ τα πάντα! Από το 2007 που αποφοίτησα  από την δραματική σχολή Βεάκη, μέχρι και σήμερα εργάζομαι σαν ηθοποιός στο θέατρο και σαν θεατρολόγος σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς ! Τηλεόραση δεν έχω κάνει ακόμα αν και πολύ θα ήθελα.

Κ.Κ. Τον τελευταίο χρόνο έχεις το δικό σου θεατρικό εργαστήρι, θα θέλαμε να μάθουμε γι’ αυτό, μπορείς να μας δώσεις πληροφορίες; Που βρίσκεται, ποιες προϋποθέσεις πρέπει να έχει κάποιος για να παρακολουθήσει τα μαθήματα…

Ν.Φ. Έχω ναι κάποια εργαστήρια θεατρικής τέχνης για τα οποία είμαι πάρα πολύ περήφανος κι έχω πάρα πολλή αγάπη προς τους συμμετέχοντες! Τα μηνύματα που λαμβάνω είναι πάρα πολλά και και θα με κάνουν να συνεχίσω όλο αυτό το εγχείρημα και του χρόνου στο θέατρο 104.
Είναι φοβερό 
το πόση ανάγκη έχει ο κόσμος να εκφραστεί και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος  μέσω του θεάτρου. Στο θέατρο έχεις το άλλοθι της σκηνής και μπορείς να βγάλεις κάθε σου απωθημένο . Στα τμήματα μου ασχολούμαστε με τους μαθητές μου με βασικές αρχές υποκριτικής, θεμελιώδεις συγκρουσιακές σχέσεις επί σκηνής και αναζήτηση της σκοτεινής και φωτεινής πλευράς μας  on stage! Και όλα αυτά τα εφόδια μετά τα χρησιμοποιούμε στο τέλος της χρονιάς για να φτιάξουμε την παράστασή μας .

Κ.Κ. Ποια είναι τα σχέδια σου για το άμεσο μέλλον; Ετοιμάζεις κάτι;

Ν.Φ. Μετά το Πάσχα στο θέατρο 104 κάθε Σάββατο και Κυριακή , θα ανέβει η παράσταση στην οποία θα πρωταγωνιστώ εγώ και άλλοι εκλεκτοί φίλοι και συνεργάτες, σε κείμενο δικό μου και του φίλου μου και συνεργάτη Γιώργου Τριανταφύλλου. Αυτά μπορώ να σας πω προς το παρόν stay tuned on social media for more details Για να μιλάμε και ελληνικά χαχαχα .

Κ.Κ. Είμαι πολύ χαρούμενη που σε γνωρίσαμε καλύτερα. Μια τελευταία ερώτηση τι ζώδιο είσαι;

Ν.Φ. Κατερίνα χάρηκα πάρα πολύ για τη γνωριμία. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι είμαι ζώδιο της φωτιάς και ότι έχω Αφροδίτη στον Υδροχόο, σας κάνει χαχαχα χα χα!!

εσείς;#fy #φυ #viral #mpesfypgamw #fragioudakis #ζωδια | TikTok

Ακολουθήστε στο Tik Tok @nikolas_fragioudakis