Συναυλία με τον Γιάννη Κότσιρα στο Παλιό Σταθμό Τρένου Διονύσου

Ο Γιάννης Κότσιρας συντροφιά με τις Μυρτώ Βασιλείου και Δήμητρα Μπουλούζου, την 31/8/ 2023, στις 21:00, θα γεμίσουν το Παλιό Σταθμ0 Τρένου Διονύσου με τις υπέροχες φωνές τους.

Ο Γιάννης Κότσιρας και οι συνεργάτες του ξεκινούν με ένα καταπληκτικό πρόγραμμα! Έχοντας στο πλάι του τη Μυρτώ Βασιλείου και τη Δήμητρα Μπουλούζου, ο αγαπημένος τραγουδιστής παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις, εμπνευσμένες διασκευές, τραγούδια από την τηλεοπτική σειρά «Σασμός», αλλά και τα διαχρονικά λαϊκά τραγούδια που πάντα συμπεριλαμβάνει στις καλοκαιρινές του συναυλίες.

Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια της νέας γενιάς Μυρτώ Βασιλείου, που έχει στις αποσκευές της συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες, όπως ο Μάριος Φραγκούλης, ο Μίνωας Μάτσας και η Λίνα Νικολακοπούλου, φέρνει τη δική της χροιά σε αυτές τις  συναυλίες με τη φρεσκάδα, τη ζωντάνια και τη ζεστή φωνή της.

Η Δήμητρα Μπουλούζου, μία από τις πιο χαρισματικές ερμηνεύτριες και μουσικούς, με πλήθος συνεργασιών με σπουδαίους καλλιτέχνες, είναι σταθερή συνεργάτιδα του Γιάννη Κότσιρα τα τελευταία πέντε χρόνια.

Τον Γιάννη, τη Μυρτώ και τη Δήμητρα συνοδεύει μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών:

Πλήκτρα-Ενορχηστρώσεις: Αλέξανδρος Λιβιτσάνος

Μπουζούκι: Βαγγέλης Μαχαίρας

Κιθάρες: Κώστας Μιχαλός

Τύμπανα: Hρακλής Παχίδης

Μπάσο: Γιάννης Πλαγιανάκος

Επιμέλεια ήχου: Λάμπρος Μπούνας και Στρατής Καραδημητράκης

Φωτισμοί:  Μανώλης Μπράτσης

Παλιό Σταθμ0 Τρένου Διονύσου

Ώρα 21.οο

31/8/ 2023

Είσοδος ελεύθερη

 

24.8.2023