Συνελήφθησαν έντεκα άτομα εκ των οποίων εννέα ανήλικοι μετά από συμπλοκή στο σταθμό μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, τις βραδινές ώρες  την Πέμπτη 29-12-2022, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλανδρίου έντεκα  άτομα, εκ των οποίων εννέα ανήλικοι, κατηγορούμενοι για επικίνδυνες σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Επίσης αναζητούνται τουλάχιστον έξι συγκατηγορούμενοι.

Τις βραδινές ώρες της 29-12-2022, έξω από το σταθμό του μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας στην περιοχή του Χαλανδρίου, δύο ομάδες νεαρών – ανήλικων ατόμων, προερχόμενοι από διαφορετικές περιοχές, συναντήθηκαν κατόπιν τηλεφωνικού και διαδικτυακού ραντεβού,  με σκοπό την επίλυση προσωπικών τους διαφορών.

Ακολούθησε συμπλοκή με χρήση σωματικής βίας, μαχαιριών, πετρών λοστών και ροπάλων, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ανηλίκων, οι οποίοι μεταφερθήκαν με σταθμό ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Αστυνομικοί, της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) που μετέβησαν στο σημείο της συμπλοκής, ακινητοποίησαν και οδήγησαν τους επτά εξ αυτών στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλανδρίου και μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών που χειριστήκαν προανακριτικά την υπόθεση εντοπίσθηκε ακόμα ένα άτομο.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

φωτό: Αρχείο

30.12.2022