Συνελήφθη 47χρονος στον Κολωνό για βιασμό επί 6 χρόνια ανήλικου κοριτσιού

Συνελήφθη από το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, το βράδυ 19.12 στον Κολωνό, 47χρονος. Ο συλληφθείς κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση, συμπληρώσαντος και μη τα 14 έτη, από πρόσωπο που διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους οικείους του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 47χρονος, ο οποίος ήταν φιλικό πρόσωπο της μητέρας της ανήλικης, από το έτος 2017 έως και τον Οκτώβριο του έτους 2023, δηλαδή από όταν η ανήλικη ήταν στην ηλικία των 11 ετών έως την ηλικία των 17 ετών, προχωρούσε κατ ́ επανάληψη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια, δηλαδή από το έτος 2021 έως και τον Οκτώβριο του έτους 2023, την εξανάγκαζε σε κατά φύση και παρά φύση συνουσία, κατά το χρόνο που βρισκόταν υπό την επίβλεψή του.

Ο 47χρονος συνελήφθη χθες το βράδυ στον Κολωνό. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια. Παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση στο 28ο Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Αθηνών, και εκδόθηκε Ένταλμα Σύλληψης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών/Τμήμα Εκτελέσεων και εν συνεχεία στον αρμόδιο Ανακριτή για την εκτέλεση του εντάλματος.

21.12,2023