Σύμη: Νεκρός ο αγνοούμενος παρουσιαστής του ΒΒC

Εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή Αγία Μαρίνα της Σύμης το πτώμα του Βρετανού παρουσιαστή του BBC Μάικλ Μόσλεϊ κοντά σε σπήλαιο.

Mετά από αγωνιώδεις αναζητήσεις ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε όταν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ επεξεργάστηκαν τα πλάνα που είχαν τραβήξει από την περιοχή έρευνας. Στο σημείο όπου έχει βρεθεί έχουν σπεύσει οι αστυνομικές και οι τοπικές Αρχές.

Μιλώντας για το πώς βρέθηκε ο αγνοούμενος ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Αριστείδης Μιαούλης, δήλωσε όταν ότι ο καμεραμάν της ΕΡΤ Αντώνης Μυστιλόγλου εντόπισε κατά τη διάρκεια καταγραφής πλάνων ότι κάτι γυάλιζε στα βράχια. Μόλις λοιπόν έκανε «ζοομ» είδε ότι στα βράχια βρίσκονταν νεκρός δημοσιογράφος. Μαζί με το συνεργείο της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης ήταν και δήμαρχος του νησιού, ο οποίος περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που ακολούθησαν.

Τα ίχνη του 68χρονου είχαν χαθεί από την περασμένη Τετάρτη, με τις επίγειες και εναέριες έρευνες να έχουν επεκταθεί σε όλο το νησί, αφού δεν απέφερε αποτέλεσμα η σάρωση της ευρύτερης περιοχής της παραλίας Άγιος Νικόλαος.

πηγή : ΕΡΤ

9.6.2024