Σύρραξη στον αγώνα Ρεάλ-Παρτιζάν/ Γιουλ: Αναλαμβάνω την ευθύνη για το φάουλ που οδήγησε στην καταστροφική συνέχεια- Γιαμπουσελέ: Μετανιώνω για τη συμπεριφορά μου

Σε ρινγκ μετατράπηκε το παρκέ του μπάσκετ στον αγώνα Ρεάλ-Παρτιζάν, όλα ξεκίνησαν με το αντιαθλητικό φάουλ του Γιούλ στον Κέβιν Πάντερ.

Ο αρχηγός της Ρεάλ με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο τονίζοντας πως αναλαμβάνει την ευθύνη για τον δικό του ρόλο στα όσα έγιναν.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιουλ έγραψε:

«Αυτό που έγινε χθες το βράδυ δεν θα έπρεπε να συμβαίνει ποτέ σε γήπεδο μπάσκετ. Αναλαμβάνω την ευθύνη για το σκληρό φάουλ που οδήγησε σε αυτή την καταστροφική συνέχεια. Συγγνώμη από όλους τους φίλους του μπάσκετ».

Απολογήθηκε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram και ο Γκερσόν Γιαμπουσελέ

Πιο συγκεκριμένα ο Γιαμπουσελέ έγραψε: «Μετανιώνω για την συμπεριφορά μου στον χθεσινό αγώνα. Το μπάσκετ έχει σχέση με την ευγενή άμιλλα και τη φιλία. Απολογούμαι στην Παρτιζάν, έναν σύλλογο που πάντα είχαμε σπουδαία σχέση, τον Ντάντε Έξουμ και την οικογένειά του, τους συμπαίκτες μου, τον σύλλογο και όλους τους φιλάθλους».

Πηγή ΑΠΕ